bLaSterD Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Heh Takie pytanko... Czy ktos z Was był wczoraj tj. w niedziele na ACIDACH w klubie Mega w Katowicach i czy ktos wybiera sie na Kult? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Acid Drinkers_i wymiatają !!! , ale nie byłem w kat_owicach w megaclubie :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Masz czego zalowac... jazda była zajebista... a my wbilismy sie w jakies 8 osób w połowie koncertu za 10zł (wszyscy weszli za jedne 10zł) hehe I dawalismy pogo... :) bynajmniej nie w młynie... jazda była zajebista :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Jak muza zajebista to i ubaw niezły. A jakie płyty lubicie najbardziej, bo ja najbardziej lubie "Are you a rebel?" "Striptease" i "Infernal Connection" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mi tam się oni nie podobają. Gdzieś niedawno byli w 30 ton i specjalnie nic ciekawego do powiedzenia nie mieli niestety... Ogolnie nieciekawe wrazenie na mnie zrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja nie napisałem ze jestem fanem Acidów... bylo po imprezie u qmpla to sie wbilismy na koncert... a ze lubie pogo to mi sie nawet podobalo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...