buszi Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 mam pewien problem. gdy kupowałem konsole to dotałem gre gratis. no ale mam teraz problem. płytka strasznie się porysała i chciałbym zrobić sobie jej kopie. jednak po włożeniu płyty do napędu nie widać na niej plików. wydaje mi się że jest to jakieś zabezpieczenie przed skopiwoanie płyty :( czy isnieje możliwość zrobienia chociaż jej obrazu na hdd bo nie bardzo pasuje mi wizja kupna nowego egzemplarza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 bez chipa nie da rady... a jak bedziesz mial chipa to mozesz zgrac na dysk konsoli. plikow nie widac, bo xbox ma inny system zapisu plikow. wszystkie potrzebne info znajdziesz na www.xbox-scene.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...