turtles5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gra ktos? Do stycznia 2006 za darmo (wersja podstawowa tylko). Za darmo klient do sciagniecia i za darmo granie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gralem 20 min, wylaczylem, wywalilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Fajne to bylo w dzien premiery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 jakis czas temu (chyba od 1 do 15 stycznia) byla promocja, kazdy kto zarejestrowal konto ma mozliwosc grania do stycznia 2006 za darmo co mnie by bardzo interesowalo. Jezeli ktos w tym czasie zalozyl konto i z niego nie korzysta to bardzo chętnie bym przyjął :) prosilbym o odzew tu, na pw, lub maila(postal1@op.pl), lub gg(4242491) thx z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) A co nei mozna sie zarejestrowac juz? http://www.anarchy-online.com/free/ad_camp...s/freecampaign/ Ja gram od jakiegos czasu :) tyle ze z braku czasu niezbyt szybko sie rozwija moja postac. Ale gra wciaga :) Jednak mimo znajomosci angielskiego nie obczajam jeszcze wielu rzeczy w tej grze :D :mur: Edytowane 26 Lutego 2005 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mozna kupic gamestara gdzie dodaja arcanum i anarchy online + AI i mozna sie zarejestrowac i grac za darmoche przez rok... zreszta jak sie rejestrowalem to nawet widzialem opcje ze nieczeba kupowac gazety tylko sciagnas gre za darmo i grac... eee ja nigdy niegralem w "mory" z braku kasy i gdy wczoraj odpalilem to zniknolem ze swiata na kilka godzin a caly czas dopiero poznawalem interfejs i swiat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja tez w to gram :) Nie mam zbyt wiele czasu na granie wiec ograniczam sie do kilku gierek . I ta jest 1 z nich -ofc od kiedy jest za free . Poczatek jest nudny ale jak juz sie przekroczy 5ty lvl co umozliwi wybranie strony konfliktu i celu podrozy oraz dalszej gry to jest w miare spoko :D Polecam i ostrzegam ze na p oczatku nudno :) ale mozliwosci jest sporo rozwoju postaci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 mówicie, że gra jest darmowa, ale na głównej stronie http://www.anarchy-online.com/, pisze że tylko przez 7 dni ? Może wytłumaczycie gdzie konto założyć, czy ta wersja jest dobra AOInstall15.7.3_EP1_EP2_live_nointro co potem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A moze bys przeczytal, ze te posty sa sprzed 5misiecy... Widac promocja sie skonczyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 http://www.anarchy-online.com/free/ad_camp...s/freecampaign/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...