Skocz do zawartości
turtles5

Anarchy Online

Rekomendowane odpowiedzi

jakis czas temu (chyba od 1 do 15 stycznia) byla promocja, kazdy kto zarejestrowal konto ma mozliwosc grania do stycznia 2006 za darmo co mnie by bardzo interesowalo.

Jezeli ktos w tym czasie zalozyl konto i z niego nie korzysta to bardzo chętnie bym przyjął :)

prosilbym o odzew tu, na pw, lub maila(postal1@op.pl), lub gg(4242491)

thx z góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co nei mozna sie zarejestrowac juz?

http://www.anarchy-online.com/free/ad_camp...s/freecampaign/

Ja gram od jakiegos czasu :) tyle ze z braku czasu niezbyt szybko sie rozwija moja postac. Ale gra wciaga :) Jednak mimo znajomosci angielskiego nie obczajam jeszcze wielu rzeczy w tej grze :D :mur:

Edytowane przez Sewer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna kupic gamestara gdzie dodaja arcanum i anarchy online + AI i mozna sie zarejestrowac i grac za darmoche przez rok... zreszta jak sie rejestrowalem to nawet widzialem opcje ze nieczeba kupowac gazety tylko sciagnas gre za darmo i grac...

eee ja nigdy niegralem w "mory" z braku kasy i gdy wczoraj odpalilem to zniknolem ze swiata na kilka godzin a caly czas dopiero poznawalem interfejs i swiat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez w to gram :) Nie mam zbyt wiele czasu na granie wiec ograniczam sie do kilku gierek . I ta jest 1 z nich -ofc od kiedy jest za free . Poczatek jest nudny ale jak juz sie przekroczy 5ty lvl co umozliwi wybranie strony konfliktu i celu podrozy oraz dalszej gry to jest w miare spoko :D Polecam i ostrzegam ze na p oczatku nudno :) ale mozliwosci jest sporo rozwoju postaci .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi