panbobek44 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam. Moze ktos mi powiedziec co to za karta i jakie ma parametry: GC-R9200L(SE)-C3H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 LUDZIE !!!!!!!! :mur: :mur: :mur: Czy tak strasznie cieżko zamiast pytac na forum skożystać z google ??? Mi zajeło to jakies 5 sekund. GigaCube 9200SE 128 Mb Więcej inicjatywa zamiast zaśmiecać forum bzdurnymi wątkami !!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ...dodam tylko, że wersja z szyną 64 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Jak każda z wersji SE !!! :D Edytowane 10 Lutego 2005 przez yosultan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 A ja dodam, że 64 bit to kijowo na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 to ja dodam : zamknijcie ten topic !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...