Radzio1980 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Czy ktos uzywał tych sterowników od VIA do obsługi Dyskow i napędów jezli tak to oki bo mam problem. Po kazdym uruchomieniu windy wyskakuje mi bląd zebym wysłal to do winowsa ale ja nie chce co moze być powodem takiego komunikatu. Pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanka Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja mam jeszcze inny problem z tymi sterownikami. Poprostu XP-ek mi się nie ładuje po ich zainstalowaniu. Ledwie udało mi się uniknąć reinstalki systemu. To chyba jakiś bug-niewypał z tymi sterami. Może ktoś ma inne doświadczenia w tej sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magirusek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ja go zainstalowałem na czystej windzie i żadnych problemów nie zaobserwowałem.Wszystko chodzi stabilnie i nieco szybciej, ale żadnych wielkich rewelacji proszę się nie spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...