v1ru5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 witam, wlasnie pojawilo sie demko gierki cos podobnego do NFSU albo Juiced zapraszam do ssania: http://www.3dgamers.com/dlselect/games/rpm...mo_1_2.zip.html screeny: http://www.3dgamers.com/screenshots/games/rpmtuning/?o=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 sie ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja juz niestety w to gralem, gowno jakich malo , pogralem 5 min i wiecej nie wytrzymalem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wlasciwie nie mam nic do dodania.. ranger wyjasnil wszystko zwiezle i ladnie ;] Nawet z kijem nie podchodzic .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ścigałka jakich wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 warning: GNIOT. (nie sciagac i nie grac pod zadnym pozorem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wygląda mi to an nieduaną kopie nfsu. Mowicie nie sciagac to nie sciagam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 j.w. nie sciagac, nie grac, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Taki sam badziew jak street racing syndicate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ha, właśnie czekałem na recki od was, bo nie chciało mi się ściągać i nie mam czego żałować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nożesz kur#a... znowu wyścigówka w nocy??? ja chcę pojeździć w DZIEŃ! z ładnymi widoczkami! chcę podziwiać okolicę! a nie patrzeć na migające światełka... ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 szajs.... i jak zwykle po ciemku.. oczoplasu od swiatel mozna dostac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Skoro Crap to musze qmpli ostrzec :lol: nożesz kur#a... znowu wyścigówka w nocy??? ja chcę pojeździć w DZIEŃ! z ładnymi widoczkami! chcę podziwiać okolicę! a nie patrzeć na migające światełka... ble 1285018[/snapback] Jak chcesz cos za dnia to dlugo by wymieniac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 No cóż, gra będzie za 19.90zł w kioskach, a to chyba najlepiej obrazuje jaki to musi być gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 painkillera też nazwiesz gniotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ocena gry na podstawie ceny... omg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 hmmm czyli wniskuje ze prawie kazda gra na ps2 jest hitem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to nie jest topic o wnioskowaniu jesli nie zauwazyliscie tylko o konkretnej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 hmmm czyli wniskuje ze prawie kazda gra na ps2 jest hitem ... 1286660[/snapback] na ps2 jak an ps2....na gacka to dopiero sa hiciory :D a co do gry: myśle ze najlepsyzm komentarzme będzie brak komentarza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x-bit Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 <_< powiem wam co mysle :lol: jakie gowno jak gralem z kolega to sie malo co nie poszczalismy ze smiechu taka piekna grafika :lol: a teraz bardziej niegrzecznie to jest takie gowno ze szkoda takie cos produkowac w tych czasach moze kiedys! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Patrzylem tylko po screenach, ale to wyglada jak Street Legal Racing Redline... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 :huh: POMOCY kupiłem tą gre grałem w demko i było wszystko dobrze a w tej pełnej jest coś skopane z grafą wie ktoś jak to naprawić ??? albo może wyszedł jakiś patch czy coś ??? mam P43.0E / R9700Pro / 1GB Ram w wersji demo było wszystko normalnie próbowałem na różnych wersjach sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Faktycznie przeklamania sa koszmarne. Podobniez duzo ludzi ma problem z ta gra - szczegolnie z zabezpiecznieami w legalnej wersji!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 najwazniejsze ze samochod caly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a są gdzieś w tej grze inne ustawienia grafiki może jakiś dopis do skrótu czy coś ??? miał ktoś już takie coś z grafiką ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 MAGIC a ze sterami kombinowałes ?? przeczytaj readme ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 pisałem pod screnem sterowniki sprawdzałem na wersji demo działało dobrze nie moge nigdzie znaleźć typowego readme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellicon Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Na moim blaszaku AMD ATHLONXP220+/GAINWARD GF4 TI4200 / MSI KT3V FSB 333 MHZ/512MB RAM DDR 333MHZ/DVDROM I CD-RW LG / SAMSUNG 40 GB/ STEROWNIKI DX 9.0C , FORCEWARE 66.93 LUB 56.72 OS WIN XP SP1 ( PRÓBY TAKŻE NA WIN XP SP2) gra po wciśnięciu WYŚCIG wyskakuje do pulpitu no i wyświetka taki błąd(niby chodzi o direct X - ale nie ma chyba nowszych od 9.0c :blink: ). Czy ktoś kuma o co w tym wszystkim może chodzić???? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) gra się zapowiada dobrze i nie chodzi mi tu o styl jazdy czy grafike ale o możliwości tuningu samochodów tak jak w przypadku "Street Legal Racing" ale oczywiście polscy wydawcy musieli coś spier.... i po dodawać jakieś zasr.... zabezpieczenia i pewno to spowodowało te błędy ale po co było dodawać zabezpieczenia do gry za 20zł debile !!! :mur: _EDIT1_ ściągnołem wersje demo i bez zmiany sterowników odpalam i jest wszystko dobrze troszke poszperałem i znalazłem błędy w rozmiarach plików z teksturami polscy wydawcy jak zwyklep coś musieli popsuć :mur: bez tego by nie przeżeli :angry: teraz powinni wydać drugą gazete za 1zł z płytą która poprawi tą gre :mad: _EDIT2_ ODPALIŁ KTOŚ TĄ GRE BEZ BŁĘDÓW ??? ??? ??? Edytowane 26 Lutego 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...