KUBA TM Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Kurde :( Kupiłem tą grę w kiosku : rpm tuning jak odpalam wyścig to wyłazi do windy i wyskakuje mi błąd : "msi exec" cos takiego nie pamietam wykonał nie prawidłową operacje i jest wyslij i nie wysylaj czyli cos mi sie zdaja ze ta gra jest walnieta co nie ?? aktualizacja sterow nie pomogła :( nie wiem mam ja oddac sprzedawcy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 a kto ci ją człowieku przyjmie spowrotem w kiosku napewno nie wysłałem do wydawcy meila może coś pomogą ja jestem w bardziej konfortowej sytuacji bo mi gra odpala chociaż nie ma tekstur ale działa a większości poprostu z powodu braku tekstur wyskakuje błąd i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 a kto ci ją człowieku przyjmie spowrotem w kiosku napewno nie wysłałem do wydawcy meila może coś pomogą ja jestem w bardziej konfortowej sytuacji bo mi gra odpala chociaż nie ma tekstur ale działa a większości poprostu z powodu braku tekstur wyskakuje błąd i koniec 1300775[/snapback] teraz mam mojego 6600GT w naprawie i gram na GeForce 2 MX 400 moze dlatego mi nie odpala wyscig ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ja kupilem i powiesilem na sciane plyte:/ no dajcie spokój, wiecej problemów z nią niż z okrojonym piratem, dla którego trzeba odinstalowywac napedy cdrom.. grafika jak pierwsze gry 3D.. co jest:// od 60.XX do 71.XX testowałem stery i caly czas to samo.. mam dosc tej gry juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) teraz mam mojego 6600GT w naprawie i gram na GeForce 2 MX 400 moze dlatego mi nie odpala wyscig ?? raczej nie te polskie wydanie tej gry jest totalnie skopane a szkoda bo możliwości tuningu optycznego i mechanicznego w tej grze naprawde są duże ale chyba nie przebiły "Street Legal Racing" @ peseq jak ci się odpala wyścig to zapodaj screna Edytowane 27 Lutego 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dobrze że powiedzieliście że gniot, bo miałem nawet mysli żeby kupić :) Sprawdze jak bedzie na cover-cd demko (nie chce mi się ściągać demka nawet) - wtedy ocenie, bo moze nie jest wcale takie złe. BTW rzeczywiście starczy juz tych ścigałek w nocy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 gierka jest wpożo jeżeli lubisz tuning tylko trzeba poczekać na jakiegoś patcha który poprawi te błędy które narobili polscy wydawcy wysłałem meila do nich może coś odpiszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arktik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) :mur: Kupilem to gów... za 19.90 nic do tego nie ma ,jestem wkur... ,ze dalem sie wydymać nie dziala chyba nikomu.Macie jakies laty do tego ,dajcie znac.Z góry dziękuje./ arktik@poczta.onet.pl/ Edytowane 27 Lutego 2005 przez arktik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 @ peseq jak ci się odpala wyścig to zapodaj screna 1301179[/snapback] bedzie ciezko:) najpierw klej musze zdrapac z plyty:) jak napisalem przykleilem na sciane.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Sry. po co kupować takie cuś ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 No jak to po co? Zeby powiesic na sciane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellicon Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) teraz mam mojego 6600GT w naprawie i gram na GeForce 2 MX 400 moze dlatego mi nie odpala wyscig ?? 1300915[/snapback] Chłopie przestań się łudzić :blink: , porzuć wszelkie nadzieje, ta gra jest poprostu spier..... :mur: Jestem ciekaw czy kiedykolwiek doczekamy się jakiegokolwiek rozwiązania tego problemu. Wydawca powinien jak najszybciej wycofać cały nakład , a tym nieszczęśliwcom (takim jak MY) umożliwić wymianę na sprawną wersję z bonusem i wielkimi przeprosinami lub ( tutaj cytat) "Prawdziwy programista wiesza się wraz ze swoją aplikacją" :angry: Edytowane 28 Lutego 2005 przez hellicon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 lol ja to mam szczęście :) Poszedłem do gostka (sprzedawcy w kiosku w którym kupiłem tą zwaloną grę) powiedzialem mu ze niech se w d wsadzi ta gre :) gostek zadzwonił do RUCHU i odebrała jakas babka i powiedziała ze trzeba oddac czlowiekowi kase :) i tak było :) gostek oddał mi moje 19.90 :) jupiiii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 lol ja to mam szczęście :) Poszedłem do gostka (sprzedawcy w kiosku w którym kupiłem tą zwaloną grę) powiedzialem mu ze niech se w d wsadzi ta gre :) gostek zadzwonił do RUCHU i odebrała jakas babka i powiedziała ze trzeba oddac czlowiekowi kase :) i tak było :) gostek oddał mi moje 19.90 :) jupiiii :) 1303497[/snapback] Pewnie myśleli, że płyta porysowana i dlatego przyjęli :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 wysłałem meila do wydawcy niestety nie dostałęm odpowiedzi wydawcy poprostu zgarneli kase czyli jednym słowy "okradli" ludzi coś chyba czuje że to był pierwszy i ostatni numer tej gazety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Kurna mi tam działa tyle że tekstur otoczenie zbytnio nie ma wygląda to jak jazda need for speed underground 2 między paczkami zapałek mam nadzieje że wyjdzie stosowny patch jak najszybciej tekstury samochodu są spox ale jeszcze te długie ładowanie sie gry wielki minus PS Dajcie znać jak wyjdzie patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ktos cos muwil o przyklejaniu teog na sciane?? a po co sciane brudzic :lol: Proponuje powiesic ja w samochodzie (bedzie jak znalazl tematyka w koncu o samochodach) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 za takie cos mozna mandat dostac.. tak czy siak.. gra nie warta świeczki moim zdaniem:/ a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ktos cos muwil o przyklejaniu teog na sciane?? a po co sciane brudzic :lol: Proponuje powiesic ja w samochodzie (bedzie jak znalazl tematyka w koncu o samochodach) :lol: 1311518[/snapback] no prawda, wieszanie płyty w samochodzie jest tak samo wiesniackie jak ta gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Jak mam taka gre na plycie i mam ja akurat w szkole to sie nia fajnie na lekcji po sali rzuca :lol: Proponuje zmienic temat na "co mozna zrobic z gra ktora jest totalnym g......" :lol: Edytowane 5 Marca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jak mam taka gre na plycie i mam ja akurat w szkole to sie nia fajnie na lekcji po sali rzuca :lol: Proponuje zmienic temat na "co mozna zrobic z gra ktora jest totalnym g...... za 20 zeta" :lol: 1312013[/snapback] chcesz powiedziec ze kazda gra za 20 zeta to gniot?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Nic takiego nie mowilem. Sam mam wiele gier ktore kupilem za niecale 20 zlociszy (m.in Fallout i Oryginal War) a sa naprawde swietne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a niby Painkiler i Painkiller BOOH to [ciach!]a... No sory ale każdy kto tak twierdzi to z deklem coś nie-teges ma... co do Rpm coś tam to gniot total - auta kloce nierealistyczne, grafika syf -a idź mi pan z tym za darmo nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dobra zmodywikowalem a teraz moze byc?? I nie mowie ze wszystkie gry za 20 sa bee. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghmaco Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 U mnie też grafa sie kaszani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghmaco Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 JEST PATCH! http://onigames.pl/setup_patch_rpm.exe Ma 62 albo 67 MB już nie pamiętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghmaco Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ha! Ściągnołem patch (działa tylko w W:2000,Mil,XP) wszystko ok ale ulica teraz jest czarna i moga. Fajnie nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Kupiłem te i gre i ......... po 5 minutach wyjeb****** ją za okno. takiego shitu to jeszcze chyba nie było!!!!! 20 złociszy poszło do lasu..... na grzyby !!!!! Szkoda że o tym patchu sie dopiero teraz dowiedziałem :(((( bo gierka juz na chodniku lezy i psy jszczą na nią.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Mi ten szajs sie zawiesza na Ladowaniu wyscigu. Pacz nie pomaga bo instaluje sie w nieskonczonosc. Totalny smiec i gowno. Jak smia nazywac to PC BESTSELLER!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 a ja mam problem z identyfikacja plyty jeszcze takiego shitu nigdy nie widzialem lol. mam gierce singles i tam plytke ladnie zidentyfikowalo tu takiej opcji nie mogli zrobic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...