maciek103 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam! Ostatnio po zainstalowaniu programu wyskakuje mi komunikat o błędzie aplikacji :? Brzmi on następująco: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135)." Czy wie ktoś może o co chodzi i jak sobie z nia poradzić :blink: P.s Mam windowsa XP SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja na SP2 mam to samo dosyc czesto przy wlaczaniu lub wylaczaniu aplikacji mi to wyskakuje.... ja sie sugeruje tym ze za bardzo obciazony mam system a za malo pamieci ale o co chodzi i jak to naprawic to nei wiem... wiec bynajmniej ze jest mozliwosc pogzebania w rejestrze i tak tez robilem (gdzies na necie jets opis) ale pozniej inny blad wyskakiwal i nawet czesciej jak przez zmianami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zobacz tu i tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...