marco2 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam Czy jest szansa uruchomić komputer z tym procesorem na płycie SocketA k7s5a Pro wrsja 5.0 płyta obsługuję FSB266 MHz a procesor 333MHz - czy będzie konflikt :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 szukać sie nie chciało? :mur: jak proc ma FSB166 to nie sądze że na takim pójdzie, wstanie ale na FSB133 eh :mad: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=84205 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco2 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 szukać sie nie chciało? :mur: jak proc ma FSB166 to nie sądze że na takim pójdzie, wstanie ale na FSB133 eh :mad: 1268564[/snapback] Jestem pod wrażeniem - nie myślałem że to takie jest zawiłe - serdeczne dzięki za informację - gdy będę miał problemy to będę pisał napewno. Mam jeszcze inne zapytanie ale otworze nowy temat . raz jeszcze dzięki Tobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...