((xxx)) Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam wszystkich! Mój problem nastopił pewnego dnia kiedy to zabrałem sie za formatowanie dysku twardego, wszystko byłoby dobrz gdyby nie awaria prądu miałem wtedy gdzies 25%. Niestety kiedy prąd powrocił dysk nie daje sie sformatować aaa i jeszcze zzaznacze ze bios i windows go widzi Moze macie jakies rozwiazanie mojego problemu . Szkoda mi tego dysko bo jest on 80 GB ... DZIEKI ZA ODPOWIEDZI <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 a jak formatujesz? ni mow tylko ze spod dosa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 skanowanie powierzchni dysku. pod winem np. partition magic itp. albo zwykle usuniecie partycji pod windowsem i utworzenie ponownie. powinno rozwiazac problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
((xxx)) Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) jak formatuje PM to dochodzi do 12 % i wyswietla sie komunikat Partition Full, file 0 (0) unformatted EDIT: temat mozna zamknąć naprawione!!! DzIEKI Edytowane 10 Lutego 2005 przez ((xxx)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...