mkl Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Chciałem sie pochwalić moją stroną o zupkach bł←skawicznych z makaronem potocznie nazywanych zupkami chińskimi. Oto adres strony: http://zupki.54.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 :lol: że ci sie chciało, zmeń ten żółty kolor czcionki bo nic przeczytac nie można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zajebiscie ;]]] Stronka ktorej potrzebowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jaka strona :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jak bylem mlodszy to je wcinalem naczy sam makaron suchy a te przyprawy wywalalem :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Też czasami wcinam takie zupki :) Ale nie spotkałem wcześniej o nich stronki, brawa dla autora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nie no, to saie nazywa wena twórcza :D... Jest kilka błędów: - nie zawsze pojawiają się polskie znaki [przynajmniej u mnie, ja mam firefoxa] - przydało by się jakieś menu - jak na stronie nie ma za wiele treści, to warto dożucić kilka bajerków np. gru on-line, programiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja powiem tylko tyle: 1) Tematyka naprawdę oryginalna, duzy + 2) Niestety ramki to nienajlepszy pomysł w takich przypadkach. Ja np. strasznie nie lubię dwóch niezależnych suwaków gdyż kiepsko się to wszystko komponuję. Lepiej wybrać "mniejsze zło" i implementować menus (to coś z lewej ;) ) na każdej podstronie... których tu nie ma :D Ale to tak a propos przyszłego rozwoju pierwszego zupkowego portalu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Leze i kwicze ze smiechu :) re5pect :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Extra stronka ale cos mi nie pasuje. Albo mi sie wydawalo albo czytajac to polowa tych zupek to zupka ulubiona. Ale cos w tych zupkach jest. Rowniez bardzo je lubie. Az mi smaka zrobiles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 blah swego czasu na emu.pl na boardzie zapisalismy ponad 50 tron o zupkach, wymiana doswiadczen etc. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 czemu stronka nie dziala ... !!! ja ja chce zupki to moj podstawowy pokarm na studiach !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Buuuuuu :( While trying to retrieve the URL: http://zupki.54.pl/ The following error was encountered: Unable to determine IP address from host name for zupki.54.pl The dnsserver returned: Name Error: The domain name does not exist. This means that: The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the address is correct. Your cache administrator is root. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Były zupki i po zupkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 alias padl: http://zupki.ziomek.us/ nie wiem czy bedzie wam chodzic www.zupki.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Popraw kolory. Czarny i fioletowy nie współgrają ze sobą, chyba, że tak ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A ty dalej jesteś miłośnikiem suwaków widzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 pomysł ok, wykonanie słabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 IHMO troszke z kolorem tła chyba przesadziłeś. Daj jakiś kolor bardziej przyjazny dla oczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...