krawcu Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jaką największą długość bez straty jakości może mieć kabel komputer - TV i czy jest jakaś możliwość wzmocnienia tego sygnału ? Może macie z tym jakieś doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Nie wiem ile moze miec ale w kazdym razie ale polaczenie zrobione na bazie kabla mikrofonowego wysokiej jakosci da rade przeslac obraz ladnej jakosci przez ok. 15 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ile nie wiem.. ale na 12 metrach s-video bylo all gites Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja swego czasu uzywale 15m s-video (dokladnie krancowe punkty mieszkania tv versus komp) :) + tej samej dlugosci chinche do dzwieku stereo. Dzialalo bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wszystko zależy od rodzaju kabla. Jak będzie to jakiś cieńki drut nie ekranowany to maksymalnie kilka metrów. Proponuję samemu zrobić kabel odpowiedni do potrzeb. W elektronicznym kupić jakiś dosyć gruby kabel ekranowany. W lepiej zaopatrzonych sklepach są specjalne (wcale nie drogie) kable przeznaczone do sygnału video. Co do dźwięku to wystarczy raczej coś przeciętnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 jeżeli ekran będzie należycie zrobiony, to na potrzeby domowe można przyjąć że długość ta jest nieograniczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...