bart Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No wlasnie, wiem ze OT ale jaka wieza do 2,000 zl ?:) glownym wymogiem jest sensowny dzwiek (jak za ta cene) i ilosc glosnikow 5 + 1 :) Z gory dzieki za pomoc komukolwiek kto cos takiego znajdzie!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 np. Philips FW 765P Tylko ze ten model jest sprzed kilku (chyba 3) lati teraz jest na peno jakis nowszy za niego. Dalem za niego wtedy 1668 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 AIWA robi niezle mini wieze. Modelu konkretnego Ci nie podam ale zajrzyj na ich strone a potem do sklepu. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja wetra kce skompletowac, narazie kupie tylko wzmacniaczi kolumny wyjdzie mi 2500, qwa nie mam kasy :( podklacze pod to kompa i starego cd :) a kasety se darooje :P narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 AIWA robi niezle mini wieze. Modelu konkretnego Ci nie podam ale zajrzyj na ich strone a potem do sklepu. Pozdro Dexter ja o aiwach slyshalem same zle rzeczy, tj nie psooja sie, ale jak jush cos poleci, to leci wshystko i tyrza nwoa kupowac, bo sie nie oplaca naprawiac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...