zonepc Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41997911 ciekawie to wyglada, czy czasem zalman (ni e pamietam modelu, ale dodawano dodatkowo n apamieci tez) nie wyglada tak samo tylko jest mniejszy ? ja juz mam swojego 6600, ale ciekawie ta karta wyglada : o. fajne napisy na radiatorze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areox Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 hm... ciekawe, [ciach!] w sumie wie co z ta karta =/ 1 raz widze ta firme o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Bo w Polsce jeszcze jej nie bylo podobnie jak do niedawna FIC i pare innych; moge tylko dodac, ze Colorful dostal dziesiatki (!) nagrod i wyroznien w tamtejszych (Azja) CHIPach, pcwordlach i innych podobnych gazetach. Inny swiat :). Edytowane 10 Lutego 2005 przez solo/ng Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 wyglada naprawde niezle i solidnie, czyzby nowy producent na polskim rynku? dla mnie bomba im wieksza konkurencja tym taniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...