Makonar Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Zapewne bo nie kupiłeś HIS, tylko BBA, czy inną szanowaną podróbę... A jak sprawdziłeś ile uzyskuje się z "tego sprzedawanego w polsce?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wlozylem HIS... na sklepie mialem a klient odbieral dopiero dzis... Roznica w punktach dosc spora i mam szczera nadzieje ze to byl blad :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 "]wlozylem HIS... na sklepie mialem a klient odbieral dopiero dzis... Roznica w punktach dosc spora i mam szczera nadzieje ze to byl blad :))) Roznica wynikala z innego BIOSu. Nigdzie w reckach nie widzialem roznicy miedzy kartami roznych "producentow". Jak wiadomo na dzien dzisiejsy wszystkie karty (z herkiem wlacznie) oparte sa o ten sam model plytki referencyjnej z tymi samymi komponentami. Historia R8500 pokazala ja wiele BIOS znaczy-gdzie karty z nizej taktowanymi ukladami ale posiadajacymi wyzsze timingi dorownywaly tym szybszym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...