Yoda Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Miałem tą płytkę z AMD 64 3200+, po zakupie pracowała przez kilka dni bezproblemowo, jednak któregoś dnia komp już nie wstał. Po zwykłym wyłączeniu poprzedniego dnia zauważyłem tylko miarowo migającą diodę power, ale leciałem wtedy z nóg i nie zwróciłem na to większej uwagi. Ale następnego dnia komp za skarby nie dał się uruchomić, nie startuje żaden z wiatraków, totalna martwota jeśli nie liczyć tej migającej diody. Próbowałem dociskać wtyczki, zmienić bateryjkę i resetować CMOS, beż najmniejszego rezultatu. Reszta Sprzętu (Zasiłka, Grafa, Pamięci) jest na 100% sprawna, bo chodzi normalnie po przełożeniu do starej płyty. Sprawdzić nie mogłem jedynie proca. Czy ktoś ma pomysł, co mogło się stać i czy można próbować zrobić coś jeszcze próćz odesłania jej do serwisu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Sprawdź czy z kabelkami od diody power i przycisku w budzie jest wszystko w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zajrzyj na oficjalne forum MSI - jeśli mnie pamięć nie myli ktoś miał podobny problem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...