Jackk Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jaki najlepiej wgrać bios do ECS K7S5A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Normalnie ! Ściągasz z netu flasha i bios. Uruchamiasz i już ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Wolfek mi nie chodzi jak wgrać bios tylko jaki wgrać bios. A z tego co wiem to ecs k7s5a jest dużo biosówm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Normalnie ! Ściągasz z netu flasha i bios. Uruchamiasz i już ! No nie wiem czy to takie banalne. Moj kumpel probowal amiflashem i [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Moj kumpel probowal amiflashem i [gluteus maximus].[gluteus maximus] w jakim sensie nie udało mu się i wszystko działa czy nie udało się i po płycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 [/b]Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA WIEM ZE NIA DA SIE WGRAC NOWEGO BIOSU DO TEJ PLYTKI JEST TO POPROSTU NIE WYKONALNE...MOJ KUMPEL MA TAKA PLYTKE PROBOWALISMY ROZNYMI PROGRAMAMI I ROZNE BIOSY!!!!!I NIC ZA KAZDYM RAZEM WYSKAKUJE JAKIS BLAD I NIE MOZNA WGRAC NOWEGO BIOSU :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!ECS TO SZLAM JAKICH MALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK A PROPOS ZJARALISMY JUZ NA TEJ PLYTCE 2 PRACOKI D 1000 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 czasami trafiaja sie lewe modele i tyle. ecs wcale ni e jest taki zły, zalezy dla kogo bo nie dla overkolkeruf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Moj kumpel probowal amiflashem i [gluteus maximus].[gluteus maximus] w jakim sensie nie udało mu się i wszystko działa czy nie udało się i po płycie ?Nie da sie wgrac biosa. Plyta dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jaki najlepiej wgrać bios do ECS K7S5A. Proponuje BIOS ze strony producenta z datą 28.02.2002. http://www.ecs.com.tw/download/download.htm Na amerykańskich i europejskich forach ten model otrzymuje raczej przeciętne opinie, a najwięcej negatywnych za kartę dźwiękową i duże tranzystory. Wbrew temu co piszesz, nie sądze żeby było tych biosów dużo skoro na stronie głównej jest tylko jeden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Jesli bedziesz ial klopoty, podesle Ci program i BIOSa z OCworkbench, umozliwia zmiane magistrali... Mialem go i uzywalem do momentu miznay tego szajasu na inna plyte, co Tobie tez radze:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 mialem abicika co jak sie odpalalo program flasciach!acy to albo sie wieszal po wczytaniu pliku z biosem albo wywalal komunikat ze bios jest nie do tej plyty i uszkadzal kostke. Dodam ze nie robilem flashowania, zanim awdflash sie spytal czy flashowac komp sie albo wieszal albo wywalal blad i zwisal i po odpaleniu wital mnie "award bootblock 1.0" itp kazdej plycie sie to zdarza, ale ecs do amd to shit --------------------------------------------------------------------------------- C1.1T ECShit P6S5AT(jeszcze nie wiem czy to gowno sie flasciach!e) life 256MB itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 jak płyta ci działa to lepiej nie kombinuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Też miałem problem z wgraniem biosa na Abicie, ale to nie była wina płyty tylko karty sieciowej - po jej wyciągnięciu normalnie flashował. Na tym abicie spróbuj sobie przełączyć dyski na kontroler VIA (jeżeli masz je na RAID), bo na mojej obecnej płycie w dos odrazu sie wywala gdy HDD mam podpięte właśnie do raida. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Jaki najlepiej wgrać bios do ECS K7S5A.Wbrew temu co piszesz, nie sądze żeby było tych biosów dużo skoro na stronie głównej jest tylko jeden. Do tej płyty jest dużo nieoficjalnych biosów np www.k7s5a.prv.pl . A tak wogle to chce zmenić tą płyte jak będe miał kase. Może mi coś polecicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ano mam taka plytke zmienialem juz bios kilka razy i nie ma z tym problemow poza progz do flaszowania wiekszosc nie dziala ale inne tak obecnie stosuje bios datowany 2/2/2002 i jest kul mozna przyspieszyc pamiec i ten Ci polece jest stable i najlepszy jaki mialem a to slowa do kazdego kto mowi ze ecs to shit : jak padnie wam mobo zpstaniecie na lodzie z kilkaset zloty nie znajdziecie lepszej plytki a wady? kto ich nie ma? ;) a serio ecs ma ich niewiele poza marnym oc ale zawsze jest ale ........ pozdrawiam wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 [/b]Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA WIEM ZE NIA DA SIE WGRAC NOWEGO BIOSU DO TEJ PLYTKI JEST TO POPROSTU NIE WYKONALNE...MOJ KUMPEL MA TAKA PLYTKE PROBOWALISMY ROZNYMI PROGRAMAMI I ROZNE BIOSY!!!!!I NIC ZA KAZDYM RAZEM WYSKAKUJE JAKIS BLAD I NIE MOZNA WGRAC NOWEGO BIOSU :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!ECS TO SZLAM JAKICH MALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK A PROPOS ZJARALISMY JUZ NA TEJ PLYTCE 2 PRACOKI D 1000 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Coś facet u ciebie nie tak (chodzi o głowe :D ). Jak sobie ściągniesz najnowszego amisfasha i nim zrobisz co trzeba to nic sie nie stanie. A bios mam yyy nie wiem dokladnie ale ten najnowszy o/c. Jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 [/b]Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA WIEM ZE NIA DA SIE WGRAC NOWEGO BIOSU DO TEJ PLYTKI JEST TO POPROSTU NIE WYKONALNE...MOJ KUMPEL MA TAKA PLYTKE PROBOWALISMY ROZNYMI PROGRAMAMI I ROZNE BIOSY!!!!!I NIC ZA KAZDYM RAZEM WYSKAKUJE JAKIS BLAD I NIE MOZNA WGRAC NOWEGO BIOSU :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!ECS TO SZLAM JAKICH MALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK A PROPOS ZJARALISMY JUZ NA TEJ PLYTCE 2 PRACOKI D 1000 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Coś facet u ciebie nie tak (chodzi o głowe :D ). Jak sobie ściągniesz najnowszego amisfasha i nim zrobisz co trzeba to nic sie nie stanie. A bios mam yyy nie wiem dokladnie ale ten najnowszy o/c. Jest spoko. Reksio masz rację ! LEser zawsze będzie LEserem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja mam zawsze jedną radę: Próbować aż do skutku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...