Yacho Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Potrzebuje link do łopatologicznego wyjasnienia jak zrobic prosty regulator - potencjometr i dioda swiecaca proporcjonalnie do napiecia - wszystko co znalazlem jest albo platne (gery.pl) albo skomplikowane (wide termistory z moded kompz) albo po angielsku (angielski znam ale z nazwami specjalistycznymi gorzej.... ew jak ktos ma wolne popołudnie i moglby mi na GG wyjaśnić jak debilowi..... bo coś czuje ze do elektroniki drygu nie mam... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 bylo mnustwo razy nie dziwie sie ze co niektorzy wkurzaja sie jak widza tekie tematy a tu masz prosty reg a do tego tani bez zadnych termistorow sam regulujesz jak chcesz z tym ze na lm317 jest spadek 1,25v wiec to niektorych moze draznic regulator jesli nie to moze to bez diody zawsze mozesz pytac na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 taki urok tego forum, ze tematy powtarzaja sie co chwile jezeli kogos to drazni, widocznie nie powinnien czytac i korzystac z forum prawda jest taka ze czasami szybciej mozna komus odpisac na czesty temat, niz wklejac linki do wyszukiwarki, gdzie wyskoczy kolesiowi 3k topikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 co jak mozna zauwazyc zrobilem :) a pozatym jak napisalem mozna zawsze sprobowac na gg inna sprawa ze sesja mi sie skonczyla i bede chyba cos podobnego robil, wiec zdazylem przejzec rozwiazania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 dobsz.. to może ja załoze kolejny topic za 2 dni z zapytaniem.. o proty regulator obrotów... to podacie mi tą czy tamte strony też? żebym nie musiał przez 2 linki przechodzic? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...