slardar Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 czesc tak sie zlozylo, ze w koncu mam prace (juhuu), jednakze musze po 9-10 godzin siedziec przy 17`` monitorze ibm thinkvision (link do jego parametrow ponizej) http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss...ocid=MIGR-51074 monitor ten ma jakby "zablokowane" tryby odswiezania powyzej 85hz. w domu mam porzadny monitor i przy wysokich rozdzielczosciach pracuje na 100-120 hz, tutaj ciagle musze gapic sie w te cholerne 85hz :mur: najnowszy sterownik jaki ogladalem na stronie IBM jest taki sam jaki mam zainstalowany tutaj, wiec nie bede go zmienial. jednakze monitor ktory wyciaga 85hz przy 1024/768 da sobie raczej rade z 800/600 100hz... karta graficzna jaka jest zainstalowana to "intel 82865G" - podejrzewem ze jakas zintegrowana z plyta gl. a moje pytanie brzmi - czy ktos wie jak ustawic na tym monitorze odswiezanie wyzsze od 85hz? dzieki za pomoc pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie przesadzaj, 85Hz to nie tak zle. Moze poprotsu nie da rady z niego wyciągnąć wiecej. Zainstaluj jakis sterownik od wyzszego modelu IBM'a. Odpal powerstripa i zwiekszaj odswiezanie co 1 Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Tutaj znajdzesz link do programu którym przestwisz na ile uważasz Edytowane 11 Lutego 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...