deeejot Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Wiec zaczne tak: Mam windowsa XP i glosniki creative p380 i jak sa troche podglosnione to slysze takie brrrrrrr frrrr takie ciche, gdy wyciagne jacka z karty dzwiekowej to przestaje gdy np ruszam myszka minimalizuje okna to czestotliwosc tego furczenia sie zmienia - pomozcie mi bo to mnie strasznie drazni co to moze byc ????? przez co sie tak dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Wejdź do miksera karty dźwiękowej i wycisz wejście Line-In ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ja mam coś podobnie ale jak jest płytka w CD-Romie, wyciszenie Line-In nic nie daje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ja mam coś podobnie ale jak jest płytka w CD-Romie, wyciszenie Line-In nic nie daje :] 1270774[/snapback] masz racje wyciszenie line in nic nie daje :((( z cd romem mam podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Jak macie problem z CD-rom to wciszcie Audio CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...