Robikon Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Powiedzcie mi czy ta karta a dokładniej: Msi FX5200 128Mb 128Bit obsługuje tryb FastWrite? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 a jeżeli nie to co??? FastWrite nie dalje zbyt dużego wzrostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robikon Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 No tak, ale jest to jakiś sposób na wyciśnięcie z karty wszystkiego bez OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nie mam pojecia czy obsluguje, w kazdym razie kopa to karcie nie da, nawet porzadne o/c nic jej niepomoze, gdyz niestety jest to FX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie kiciajcie mi tu motyla bo każde OC coś daje, w większym bąź mniejszym stopniu. FX 5200 czyba nie obsługuje FW bo opcja jest ta nieaktywna w RivaTunerze, nie da się jej ustawić, ale da sie wymusić poprzez Power USERA, ale pomimo ustawienia tego w PU to jakoś kopa nie odczułem, więc ta karta (albo moje MOBO) nie obsługuje FW. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) a gdzie to sie ustawia?? a i czy jak to włącze w gf2 mx400@quadro to mie sie nic nie zjara??? :unsure: Edytowane 11 Lutego 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zan Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 W fx5200 jest taka opcja ( kolga ma i widziałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...