Skocz do zawartości
zibi322

tpsa daje dupy

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

czy wam tez od jakiegos czasu net zle dziala?

<span style="color:red;">[ciach!]</span>lona tpsa, wszystko sie jebie :[[[[[[[[[[[[[[

jak tak dalej bedzie to wracam do modemu i bede z onetu korzystal. ;(

Tak, cos sie psuje. Transfery poznym wieczorem stale 3.0 kB/s :(

Pingi w q3 skacza z 50 do 999 (czyli wtyka) co pare sekund. Nie wiadomo co sie dzieje. Moze tepsa blokuije specjalnie sdi zeby przezucac sie na neostrade ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

czy wam tez od jakiegos czasu net zle dziala?

<span style="color:red;">[ciach!]</span>lona tpsa, wszystko sie jebie :[[[[[[[[[[[[[[

jak tak dalej bedzie to wracam do modemu i bede z onetu korzystal. ;(

Tak, cos sie psuje. Transfery poznym wieczorem stale 3.0 kB/s :(

Pingi w q3 skacza z 50 do 999 (czyli wtyka) co pare sekund. Nie wiadomo co sie dzieje. Moze tepsa blokuije specjalnie sdi zeby przezucac sie na neostrade ?

taaa zwlaszcza tym u ktorych nie ma mozliwosci technicznych i dlugo nie bedzie :/ :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Ja miałem problemy przez cały miniony tydzień. Ostatnio jednak natknąłem się na reklamę tepsy w gazecie: szybki, stały dostęp do netu... śmiać się chce: "stały" - bez przerwy jakieś problemy, szlag mnie trafia.

No tak , powinni zmienic nazwe z SDI na SPI (Staly Problem z Internetem) :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim zaczniecie narzekac, poczytajcie komunikaty tepsy.. Kilka dni temu pijani "budowlancy" z prywatnej firmy przecieli koparka dwa swiatlowody warszawskiego wezla. O ile dobrze przeczytalem, naprawa, wraz z ocena szkod (w sprawe wmieszala sie Prokuratura) potrwa ok. dwoch tygodni. Moge nawet linku do stosownego komunikatu poszukac, i tu podac.

PS. Nie jestem wielbicielem tepsy.. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Zanim zaczniecie narzekac, poczytajcie komunikaty tepsy.. Kilka dni temu pijani "budowlancy" z prywatnej firmy przecieli koparka dwa swiatlowody warszawskiego wezla. O ile dobrze przeczytalem, naprawa, wraz z ocena szkod (w sprawe wmieszala sie Prokuratura) potrwa ok. dwoch tygodni. Moge nawet linku do stosownego komunikatu poszukac, i tu podac.

PS. Nie jestem wielbicielem tepsy..  :wink:

Jek by się dało ten link - starsznie mi zalezy a nie moge sie nigdzie tego doszukac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, teraz to ja juz nie znajde (patrzylem).. Dostalem maila na biezaco, chyba w piatek, od kolegi-sieciowca. Wtedy to bylo w tepsianych newsach. Zapewne tez jest w usenecie na ich polpakowej, grupie. Chodzi o "nitke" W-wa - Lodz, kluczowa w strukturze Polpaku. O ile wiem, jest linia "omijajaca" uszkodzenie, niestety, majaca tylko 20% przepustowosci tej zerwanej. W W-wie, wbrew pozorom bywam rzadko (po co?). Zas wydzwanianie tylko po to, zeby zapytac o cos, o czym i tak wiem, uwazam za bezsens. Odezwalem sie tu, bo snujecie dziwne domysly. Transfery padly wszystkim z centralnej Polski, niewazne, modem, HIS, czy Neostrada. Mam nadzieje, ze na niezbyt dlugo (1-go listopada, jesli sie nie poprawi, i ja pisze reklamacje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi