zibi322 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 czy wam tez od jakiegos czasu net zle dziala? pie 8O lona tpsa, wszystko sie j 8O ie :[[[[[[[[[[[[[[ jak tak dalej bedzie to wracam do modemu i bede z onetu korzystal. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Cytat czy wam tez od jakiegos czasu net zle dziala? <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona tpsa, wszystko sie jebie :[[[[[[[[[[[[[[ jak tak dalej bedzie to wracam do modemu i bede z onetu korzystal. ;( Tak, cos sie psuje. Transfery poznym wieczorem stale 3.0 kB/s :( Pingi w q3 skacza z 50 do 999 (czyli wtyka) co pare sekund. Nie wiadomo co sie dzieje. Moze tepsa blokuije specjalnie sdi zeby przezucac sie na neostrade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Cytat Cytat czy wam tez od jakiegos czasu net zle dziala? <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona tpsa, wszystko sie jebie :[[[[[[[[[[[[[[ jak tak dalej bedzie to wracam do modemu i bede z onetu korzystal. ;( Tak, cos sie psuje. Transfery poznym wieczorem stale 3.0 kB/s :( Pingi w q3 skacza z 50 do 999 (czyli wtyka) co pare sekund. Nie wiadomo co sie dzieje. Moze tepsa blokuije specjalnie sdi zeby przezucac sie na neostrade ? taaa zwlaszcza tym u ktorych nie ma mozliwosci technicznych i dlugo nie bedzie :/ :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja miałem problemy przez cały miniony tydzień. Ostatnio jednak natknąłem się na reklamę tepsy w gazecie: szybki, stały dostęp do netu... śmiać się chce: "stały" - bez przerwy jakieś problemy, szlag mnie trafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Cytat Ja miałem problemy przez cały miniony tydzień. Ostatnio jednak natknąłem się na reklamę tepsy w gazecie: szybki, stały dostęp do netu... śmiać się chce: "stały" - bez przerwy jakieś problemy, szlag mnie trafia. No tak , powinni zmienic nazwe z SDI na SPI (Staly Problem z Internetem) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mam dialog i tez mam problemy :( a transfery to tez nie zaciekawe max 16 kb/s srednio to 8-12 musze na cos szybszego sie przezucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ja jednak przerzucam sie z sdi na neo+ pare grosza więcej a nieporównywalne transfery :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Zanim zaczniecie narzekac, poczytajcie komunikaty tepsy.. Kilka dni temu pijani "budowlancy" z prywatnej firmy przecieli koparka dwa swiatlowody warszawskiego wezla. O ile dobrze przeczytalem, naprawa, wraz z ocena szkod (w sprawe wmieszala sie Prokuratura) potrwa ok. dwoch tygodni. Moge nawet linku do stosownego komunikatu poszukac, i tu podac. PS. Nie jestem wielbicielem tepsy.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a ja jade na polpaku i tez mialem problemy w zeszlym tygodniu. net pad mi w jeden dzien totalnie i qffa przegralem przez to aukcje na allegro :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Cytat Zanim zaczniecie narzekac, poczytajcie komunikaty tepsy.. Kilka dni temu pijani "budowlancy" z prywatnej firmy przecieli koparka dwa swiatlowody warszawskiego wezla. O ile dobrze przeczytalem, naprawa, wraz z ocena szkod (w sprawe wmieszala sie Prokuratura) potrwa ok. dwoch tygodni. Moge nawet linku do stosownego komunikatu poszukac, i tu podac. PS. Nie jestem wielbicielem tepsy.. :wink: Jek by się dało ten link - starsznie mi zalezy a nie moge sie nigdzie tego doszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mi modem tez szwankuje :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Oj, teraz to ja juz nie znajde (patrzylem).. Dostalem maila na biezaco, chyba w piatek, od kolegi-sieciowca. Wtedy to bylo w tepsianych newsach. Zapewne tez jest w usenecie na ich polpakowej, grupie. Chodzi o "nitke" W-wa - Lodz, kluczowa w strukturze Polpaku. O ile wiem, jest linia "omijajaca" uszkodzenie, niestety, majaca tylko 20% przepustowosci tej zerwanej. W W-wie, wbrew pozorom bywam rzadko (po co?). Zas wydzwanianie tylko po to, zeby zapytac o cos, o czym i tak wiem, uwazam za bezsens. Odezwalem sie tu, bo snujecie dziwne domysly. Transfery padly wszystkim z centralnej Polski, niewazne, modem, HIS, czy Neostrada. Mam nadzieje, ze na niezbyt dlugo (1-go listopada, jesli sie nie poprawi, i ja pisze reklamacje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Cytat a ja jade na polpaku i tez mialem problemy w zeszlym tygodniu. net pad mi w jeden dzien totalnie i qffa przegralem przez to aukcje na allegro :evil: :evil: Tak to jest jak się na sępa na ostatnią chwilę licytuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 A ja tam mam modem i na transfer nie narzekam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Cytat A ja tam mam modem i na transfer nie narzekam :lol: wszystko fajnie ale to co pokazales to transfer chwilowy i dla mnie zadna rewelka ja mam czasem transfer kwilowy dochodzi czasem do 200 kilo a ja mam lacze pol megabita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No przecież wiem... jaja se robie. Po chwili było już tylko 8kB/s :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 to sie chyba stalo kolo berkuta bo on wcale nie ma netu. a tak btw to cos wspominal o wierceniu dziury w ogrodku pod earth cooling, to pewnie jego sprawka :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...