Radio Ciapek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Chcialem tylko zachęcić do słuchania mojego radyjka (nie tylko mojego ;) ) w winampie. Gramy wszystko, no moze z wyjatkiem disco polo i innego shitu, do 14 lutego gramy codziennie od 11 - 12 rano jak najdluzej sie da. Nasza strona [www.radiociapek.prv.pl] moze jakas super nie jest :D ale na poczatek musi byc. Jak się połączyć z radiem? Są dwa sposoby: 1. Włącz winampa kliknij ctrl + L i wpisz: radio-ciapek.no-ip.info 2. Wejdź na [www.radiociapek.prv.pl] i klknij na link "SłUcHaJ RaDiA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Brrr, technoooo 24 kbps? Nie za malo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio Ciapek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Brrr, technoooo 24 kbps? Nie za malo? 1270545[/snapback] 1. Techono bo nadajemy wszystko, ktos lubi techno ktos inny inna muze :D Ale zapraszam do sluchania i na nasza strone 2. 24 kbps zeby wiekszosc lufdzi mogla sluchac ale masz racje zwieksze troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Standardowo radia nadaja na 48kbps. A ta strona. Co na niej w ogole jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio Ciapek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Stronka jest narazie tylko po to zeby byl na niej banner i moc robic wymiany bannerow itp. zeby radio bylo bardziej popularne i tam amsz forum zeby skladac swoje propozycje itp. I klknij na banner na stronie glownej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 dzisiaj słuchałem ale aqrat był iwanysyns wiec wyłączyłem :D radio internetowe mi nie jest potrzebne. mam przy kompie wieże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio Ciapek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ale i tak zachęcam do słuchania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a u mnie cos nie dziala. Chociaz i tak niewiele slucham, bo modem nie pozwala szalec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 eee.... :| nie podoba mi sie, już wole słuchac alfońskiego radia pocy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No wlasnie leci ;]]] 217.113.239.227:8000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 teraz po róznorakich forach na lycosie przyszła moda na radia netowe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Standardowo radia nadaja na 48kbps. 1270579[/snapback] 48 kbps to za malo minimum dla w miare dobrej jakosci to 96 kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Wiem ze malo. Ale taki jest standard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ehh techno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STRANGER_PCL Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 za praszam na audycje która trwa teraz!Rock,metal i troche poopu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jakie macie łacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...