art515 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Próbowałem juz wszystkiego TVtool`em włacznie, zastanawiam się czy nie jest coś spalone, ale wszystko inne chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art515 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 a może coś się odlutowało albi zimne luty? Ale wcześniej było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Moze bys napisal co sie dzieje a nie monologi wyglaszal ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art515 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 więc podłączyłem przez s-video do Tv i wszystko było ok a potem po uruchomieniu kompa obraz skacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robikon Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Mam ta samą kartę i nie mam żadnych problemów. Stery to 53.03 i żadnych dodatkowych narzedzi do puszczania obrazu na TV. Wystarcza dobra konfiguracja sterów. Poszukaj w opcjach sterów odświeżania ( na TV 60Mhz) i suwaczek do filtra migotania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art515 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ale najbardziej zastanawiające jest to że to dzałało i było ok na 15m kablu niskiej jakości i nagle pewnego dnia coś strzeliło i skacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 1. Jaka karta graficzna ? 2. Jakie wejscie w TV ? 3. Jakie sterowniki ? 4. Skad masz kabel ? 5. Ile masz lat ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...