onkel qbson Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Do wyboru mam PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 Cu ZALMAN 7000B CU Thermaltake Volcano 12 eXtreme CoolerMaster Hyper 6 Pomóżcie coś wybrać ;) P4 3.2 na prescot-cie nie krecone i narazie poki starcza nie będzie :P Edytowane 11 Lutego 2005 przez modding4fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 arctic freezer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Arctic Cooling freezer ze te pieniadze lepszego i cichszego nie znajdziesz. Edytowane 11 Lutego 2005 przez gralmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 to mówicie że zalman przy tym mięknie ? Tego AC sie do socketu montuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Jeeep masz racje do socketu na cztery dydki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 moj abit is7 moze odmowic posluszenstwa po jakims czasie i radek odpadnie razem z socketem :P ale myślałem że co do wydajności to te które podałem będą miotły, przynajmniej Hyper 6 a tu zonk jakieś AC :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Osobiscie zakladalem u brata zalmana 7000 Cu wlasnie na takim prescocie, na minimalnych obrotach (nieslyszalna praca) ma na nim max 48 st. Asus p4 cos tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Ja z kolei montowalem Zalmana na Abit IC7 MAX3 - jest cichutki ( nieslyszalny ) i wydajny - na minimalnych obrotach schladzal P4 3,2 @ 3,5 TT Volcano potrafi byc bardzo ( potwornie ) wydajne - ale glosne Z tymi ( z wymienionych ) mialem doczynienia i polecilbym Zalmana PS. Zalmana montuje sie bez zadnych "Dydkow" w ta "ramke" co jest wokol podstawki wklada sie takie Aluminiowe wkladki ( 2 szt. po jednej na strone ) potem do tych wkladek przykreca sie zaczepy ktore znajduja sie na radiatorze . Nie musisz odinstalowywac orginalnej ramki - Zalman ja wykozystuje do montazu Edytowane 12 Lutego 2005 przez Sportmaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...