szpak Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam forumowiczów Chciałbym was zapytać co sądzicie o powyższych kartach TV i która waszym zdaniem jest lepsza -zauważyłem , że w karcie AVerTV GO 007 FM plus oprócz paskudnie wyglądającego pilota karta ta ma mniej gniazd oraz że nie ma typowej głowicy (ekranowanej), karta ta jest tańsza od AVerTV GO 007 FM. Bardzo proszę o wasze opinie na temat tych kart. Może jest na forum jakiś specjalista , który "siedzi" w tym temacie bo ja kompletnie się na tym nie znam , dodam jeszcze że jedynym kryterium które mnie interesuje jest jakość obrazu a nie dodatkowe bajery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie polecam kupna tego tunera. Miałem kiedyś podobny tzn AverTv Go Series, (bez tego 007). Podejrzewam ze jest to ten sam tuner tylko pod nową nazwą. Jakość obrazu jest przeciętna a na dodatek jak zmieniłem płytę główną na płyte na układzie nForce2 to na obrazie pojawiły się zakłócenia. Na dodatek Aver nie robi żadnych aktualizacji sterowników, daje tylko rok gwarancji. Żeby było śmieszniej teraz mam stary tuner AverPhone98 (rok produkcji 1999), gdzie jest o wiele lepszy obraz w porównaniu do AverTv Go . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ALe oba maja niepodważalną zaletę. Dźwięk idzie po PCI a nie przez kabelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 wczesniej mialem na probe uzywany tuner aver cos tam 203 tez starszy ale niby z wyzszej polki ale jakos obrazu byla slaba no i po nalepkach bylo widac ze byl on naprawiany. jako ze tunerek jakis by mi sie nie powazalnie przydal posiedzialem troche na necie i wlasnie GO 007 FM mi spasowal i cena i ogolnie. Taki zamowilem w sklepie a dostalem tez z Plusem - zebym mogl go przetestowac musze pojechac na stancje co sie stanie w poniedzialek. Ale po tym co widze to mimo ze jest ten PLUS to to jakis kastrat jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...