Skocz do zawartości
DANIO

Potrzebna Pomoc Problemy Z Wgraniem Biosu

Rekomendowane odpowiedzi

<_< Fajna buzka ale nic, mam radeona 9000 ale nie wiem czy pro czy zwyklego bo taktowania ma gpu 230 i 180 pamiatki hmmmmm <_< no ale to napewno 9000 wgralem mu nowy bios szapiry z taktowaniami 250 i 200 no i bylo dobrze ale cos mnie podkusilo zeby wgrać bios od herkulesa 9000 128 mb ( a moj ma 64 mb) no i sie wgral kurde <_< naprawde fajny ten emot, no i sie wgral i jak juz zie zaloguje to na pulpicie 5 sekudn poklikam i zwiecha, kolega powiedzial ze to wina sterownikow i zebym przeinstalowal no to z trybu awaryjnego przeinstalowalemi dalej to samo, wiec probuje wrocic do starego biosu ale uwaga tu niespodzianka nie moge bo atiflash ktorym w dosie fleszuje bios wmawia mi ze ten bios nie pasuje do mojej karty probowalem tez flashrom ale on tez nie daje rady co mam robic, wgrywam bios komendom atiflash -f -p 0 bios.bin moze tu cos robie nie tak probowalem juz komend atiflash -f 0 bios.bin i atiflash -p 0 bios.bin ale dalej [gluteus maximus] (to nie przeklenstwo) mam tez inne biosy ale nie chca sie wgrywać kochane BRAVO co mam robić ?

Daniel 19

Edytowane przez DANIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam plan, ale tym razem zapytam was, udaje mi sie wgrywać ten sam bios co mam obecnie tylko ze zmienionymi taktowaniami. Jak sie bedzie wgrywal ten bios to wylacze prad i bios sie nie wgra czyli w pamieci karty nie bedzie zadnego biosu czyli nie bedzie wyswietlany obraz ale to mi nie przeszkadz bo ja z zamknietymi oczami, wyjdzie takie cos czy nie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...