kozayeaa Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Mój komp w tej chwili: P4 2Gz; 256DDR(266hz); GeForce2Mx400; Płyta ECS P4S5A. Chcę zmienić na pewno grafike i dokupić lub wymienić RAM. W tej chwili mam zamiar kupić Gigabyte Radeon 9600Pro 128DDR 128bit (415zł) i dokupić 512DDR Kingstona na szynie 400hz. Problem w tym, że mam słabą płytę główną (ma tylko 4xAGP i obsługuje ramy do 266hz), więc moja naowa karta i ramy nie będą tak wydajne. Zastanawiam się nad zakupem nowej płyty ale nie wiem jaką kupić! Procesora nie chce zmieniać bo uważam, że jest jeszcze w miarę dobry. Jeśli bym miał nową płytę mógłbym kupić lepszą kartę i działała by bardzo dobrze i kupić szbsze ramy! Tylko nie wiem jaką płytę kupić! Prosze pomóżcie. Chce żeby była dobra do mojego obecnego procka i żebym mógł w przyszłości włożyć w nią lepszego procka. Czekam na wasze propozycje! Proooooooooosze pomożcie mi! Doradzcie co mam zrobić. Czekam na wszystkie propozycje na rożne pomysły! Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ile masz pieniedzy na ta płyte ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozayeaa Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 tak koło 350zł góra bo troche szkoda mi kasy .... ale mówie nie musze koniecznie płyty wybierać, jeśli masz jakąś radę - pomóż. chętnie bym wymeinil plyte bo troche by to dało! napisz propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...