TanneR Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Jak w temacie z tym że chodzi mi oczywiścieo jakiś cichy mod pod mój dysk (o ile taki mod wogule istnieje) :?: :!: 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ej no QRDE nikt nie wie ?????????????????????????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Jak w temacie z tym że chodzi mi oczywiścieo jakiś cichy mod pod mój dysk (o ile taki mod wogule istnieje) :?: :!: 8O 8O 8O 8O 8O 8OJakoś można mu włączyć "cichy tryb" (wolny tryb). Nie pamiętam nazwy programu - ktoś przypomni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 programik saaam do barracud IV i IBM Tools też to może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sichy tryb hmm. Obudiowa na HDD i chłodzenie wodne do niego taki uży WB. Kiedyś miałęm taki programik działał z każdym dyskiem ale nie chodził pod winXP i 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 TannerR a możesz powiedzieć co ma podkręcenie sprznetu do szkoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 TanneR a możesz powiedzieć co ma podkręcenie sprznetu do szkoły. Nie wiem jak u Ciebie ale ja po prostu nie mam czasu grać ani na przykład oglądać czy przerabiać filmów dlatego nie mam juz podkręconego sprzęta :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...