Misiu15go Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Jako że ten wentyl ma automatyczną regulacje obrotów a mi to nie pasuje, bo chce go zakupić, ale chce mieć możliwość sterowania manualnie wentylem za pomocą panelu. O ile dobrze widzę ten czujnik ma 3 nóżki. Jak się domyślam, jeśli go wlutuje to wentyl nie będzie działał? A może tak połączyć kabelkami te styki albo lakierem przewodzącym?. Proszę o rade?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41423944 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongarm Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ten czujnik ma 2 nozki - jak wylutujesz to nie bedzie dzialal, ale jak zmostkujesz bedzie chodzil na maksymalnych obrotach, wtedy mozesz smialo podlaczyc pod regulator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ten czujnik ma 2 nozki - jak wylutujesz to nie bedzie dzialal, ale jak zmostkujesz bedzie chodzil na maksymalnych obrotach, wtedy mozesz smialo podlaczyc pod regulator. 1270957[/snapback] Jesteś pewien ze ma 2 nóżki? masz ten wenty? Jeśli tak by było to super a jak masz wentyl to mozesz sprawdzić czy na drodze pomiędzy dwoma stykami nie ma jakiś przeszkód :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 tak na bank ma 2 nozki.. :] ja tez zamiezam teaz sobie kupic wlasnie te wentyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Mam taki wentyl i napewno ma tylko 2 nozki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongarm Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Jesteś pewien ze ma 2 nóżki? masz ten wenty? Jeśli tak by było to super a jak masz wentyl to mozesz sprawdzić czy na drodze pomiędzy dwoma stykami nie ma jakiś przeszkód :D 1270973[/snapback] Tak mam takich w mojej budzie 8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ciche sa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ej są przecież wersje bez atomatycznej kontroli, gdzieś widziałem takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Przerobiłem już tak 2 Arctiki, podłączałem je później na 5V. Tak btw to już o tym było ze 100 razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Przerobiłem już tak 2 Arctiki, podłączałem je później na 5V. Tak btw to już o tym było ze 100 razy... 1271645[/snapback] Jakos nie znalzałem a co do tematu dziękuje wszystkim bardzo przyda mi sie to na pewno:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumite Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Sa ciche, 10 decybeli na low. I ma 2 nozki.U mnie skrecone fan matem zalmana na low 1000 rpm, ale to w zaleznosci od sztuki, czasami 1200rpm. A tych bez TC dawno nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 1271924[/snapback] he he i co z tego ze taniej .. jak i tak juz ta aukcja sie skonczyla :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...