Dusz Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Mam problem, komp nie wykrywa mi dysku. Myslalem ze to przez dysk (5 letni 20gb), ale dzisiaj kupilem nowy dysk Samsunga i nadal nie dziala. Powiedzcie przez co to moze byc. Mobo kupilem 3 miechy temu temu więc jest jeszcze na gwarancji. Moja płyta to gigabyte ga7n400l jaby to bylo pomocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) chyba moge ci pomoc. wiec kolega mial podobny problem bo mu niewykrywalo dysku, a ja mu tylko wszystko wyciaglem, zlozylem i chodzilo a tez ma dosyc starego kompa. ale to na pewno nie wina dysku. POWODZENIA :wink: NIE wyciagaj procka. Najlepiej bedzie jak poprosisz o to jakiegos kolege co sie na tym zna. Edytowane 11 Lutego 2005 przez Krzysiek17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 - źle ustawione zworki - zepsuta taśma - zepsuta płyta główna innej możliwości nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dusz Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 no to zaje***cie dzisiaj przyszedl WoW a ja przez 2 tygodnie bede mial kompa w serwisie. O ile w ogole to zrobia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...