Dex'ior Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Zainstalowałem powerstripa żeby troszke podkręcić karte i zobaczyłem ile ma mhz. to jest stary geforce4mx440 i nie interesowało mniepodkręcanie go bo wiedziałem że z tego sprzętu i tak wiele nie wycisne. ale wracając do tematu. w info o karcie pokazało mi ze ma 450/410 mhz. Czy karta kupiona już jakiś czas temu za 160zł może mieć takie parametry czy powerstrip kłamie? ------------------------------------------------------------------------------Identity - NVidia Display controllerMemory clock - 450,00 MHzEngine clock - 410,06 MHzIRQ - 11, sharedAGP revision - 3.00AGP transfer rates supported - 4x, 8xCurrent AGP transfer rate - 8xSideband addressing - EnabledDisplay driver - nvdisp.drv, v.4.14.10.6694DirectX driver - nvdisp.drv, v.4.14.10.6694 Edytowane 12 Lutego 2005 przez Dex'ior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Hmmm pamięci DDR więc 2x225= 450MHz a rdzeń może być na takim poziomie taktowany, chociaż coś dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) cos program przeklamuje, sprawdzilem wlsnie po sklepach powinna miec cos kolo 270/400 oczywiscie zalezy od wersji ale ten Twoj to musial by byc jakis ultra hiper turbo :wink: zreszta sam zerknij http://1klik.pl/sklep/Karty_graficzne_nVid...ox/c409/p70312/ Edytowane 11 Lutego 2005 przez leonheart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Zmień tytuł tematu na regulaminowy... http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Tylko że to chyba nie jest żadna wersja turbo bo za taką cenę? I to w Mediamarkcie (ojciec kupił). Jest to wersja LowProfile czyli jakby obcięta i z pasywnym chłodzeniem. Chyba powerstrip kłamie. Zainstaluje inny programik i sprawdze. A teraz mam jeszcze jedno pytanko co to jest WDM ?? instaluje się to razem ze sterownikami. Karta ma 3 gniazda z tyłu. VGA, s-video i chince. Ale jak tv podłącze pod chince to nie działa. może to jakieś wejście jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam Jest do temat O geforce takim jak mój więc pozwole sobiesie przyłączyć. Mam problem w programie riva tuner rdzeń da się przestawić normalnie lecz pamieci po zmianie,teście i kliknieciu na zastosuj wracają na swoją początkowa wartość i nie da jej sie podnieść za chiny. Co moge zrobic z tym fantem? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...