Skocz do zawartości
Dex'ior

Geforce4 Mx440 - Dziwnie Duże Zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem powerstripa żeby troszke podkręcić karte i zobaczyłem ile ma mhz. to jest stary geforce4mx440 i nie interesowało mniepodkręcanie go bo wiedziałem że z tego sprzętu i tak wiele nie wycisne. ale wracając do tematu. w info o karcie pokazało mi ze ma 450/410 mhz. Czy karta kupiona już jakiś czas temu za 160zł może mieć takie parametry czy powerstrip kłamie?

------------------------------------------------------------------------------Identity - NVidia Display controllerMemory clock - 450,00 MHzEngine clock - 410,06 MHzIRQ - 11, sharedAGP revision - 3.00AGP transfer rates supported - 4x, 8xCurrent AGP transfer rate - 8xSideband addressing - EnabledDisplay driver - nvdisp.drv, v.4.14.10.6694DirectX driver - nvdisp.drv, v.4.14.10.6694
Edytowane przez Dex'ior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos program przeklamuje, sprawdzilem wlsnie po sklepach powinna miec cos kolo 270/400 oczywiscie zalezy od wersji ale ten Twoj to musial by byc jakis ultra hiper turbo :wink:

zreszta sam zerknij http://1klik.pl/sklep/Karty_graficzne_nVid...ox/c409/p70312/

Edytowane przez leonheart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że to chyba nie jest żadna wersja turbo bo za taką cenę? I to w Mediamarkcie (ojciec kupił). Jest to wersja LowProfile czyli jakby obcięta i z pasywnym chłodzeniem. Chyba powerstrip kłamie. Zainstaluje inny programik i sprawdze.

A teraz mam jeszcze jedno pytanko

co to jest WDM ?? instaluje się to razem ze sterownikami. Karta ma 3 gniazda z tyłu. VGA, s-video i chince. Ale jak tv podłącze pod chince to nie działa. może to jakieś wejście jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jest do temat O geforce takim jak mój więc pozwole sobiesie przyłączyć.

Mam problem w programie riva tuner rdzeń da się przestawić normalnie lecz pamieci po zmianie,teście i kliknieciu na zastosuj wracają na swoją początkowa wartość i nie da jej sie podnieść za chiny.

Co moge zrobic z tym fantem? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi