marek.t Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42050193, czy ta karta wejdzie na płytę ABIT-a AV6, która ma AGP x2?? i czy jet wogóle sens pakowania takiej karty czy lepiej wziac jakiegos geforce'a 3 na taką płytkę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ta karta na 90 % jest karta z AGP x4/x2 wiec powinna chodzic. W razie watpliwosci upewnij sie u sprzedawcy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Za takie pieniadze nie znajdziesz lepszej karty - GF4. Jednak ten Gainward to..... (przemilczmy) Słabo im wyszła seria GF4 - małe możliwosci OC... Mam gf4 na zbyciu (NIE Gainward :P ) - zainteresowany? PW lub GG.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warner Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 czy ja wiem, czy tak slabo sie kreci....spokojnie idze na ustawieniach @ 300/600....karta dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 czy ja wiem, czy tak slabo sie kreci....spokojnie idze na ustawieniach @ 300/600....karta dobra :) 1271774[/snapback] Piszę z doświadczenia... Miałem kilka rodzajów GF4 i Gainward stanowczo najgorzej sie sprawował przy OC.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jezeli ta karta ma AGP x4 to bedzie ci troszke wolniej chodzila. Ale pojdzie na 100%. Powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warner Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Piszę z doświadczenia... Miałem kilka rodzajów GF4 i Gainward stanowczo najgorzej sie sprawował przy OC.. 1271782[/snapback] oczywiscie, ja nie neguje tego...mozliwe, ze akurat moj egzemplarz jest dobry...jak sprawie sobie lepsze chlodzenie to sprobuje wiecej wycisnac z niej :) jezeli ta karta ma AGP x4 to bedzie ci troszke wolniej chodzila. Ale pojdzie na 100%. Powodzenia :D 1271960[/snapback] to fakt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 oczywiscie, ja nie neguje tego...mozliwe, ze akurat moj egzemplarz jest dobry...jak sprawie sobie lepsze chlodzenie to sprobuje wiecej wycisnac z niej :) 1271962[/snapback] uważasz ze twój egemplarz jest dobry? przykro mi ale praktycznie kazda 4ti idzie na 300/600 a wątpie zebys wycisnął z gainwarda więcej gainward dał po prostu doopy z 4ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...