Makonar Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 z tymi 60 stopniami to jak z nałogowym palaczem: pożyć, pożyje ale czy wystarczająco długo? Kwestia opinii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Siemka mam tego coolera i jestem zadowolony z jego wydajnosci. Temp. w windzie 42C, a po graniu max 51C i zalezy kiedy bo moj komp obok kaloryfera stoi i jak w domu grzeja to w windzie mam 46, a po gierce jakies z 55 C. wiatrak ustawiony na LOW czyli jakies 3600 obrotow, ale i tak jest za glosny chyba zmienie na WC z www.cpc.pl Temperatura przy tym co tam daja bedzie taka sama, po zmianie pojemnika na wode na jakies akwarium napewno spadnie, a ta cisza...... Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Skąd mogę zassać CPUCOOL :?: Oczywiscie ze stronki http://www.podien.onlinehome.de/CPUCOOL.HTM :D Wielkie DZIĘKI reed~XP :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Zamontowałem na razie jeden dodatkowy wentyl (wywiewny)... Volcano na LOW (około 3600 obr)... Hałas do znisienia i temp. nie przekracza 50*C (nawet w stresie) :!: Wczoraj byłem przerażony - dzisiaj jestem zadowolony :mrgreen: POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja pieprze, jestescie nienormalni, macie 48 stopni i mowicie ze to duzo. Jakbyscie mieli 80 to bylby sajgon, a tak do 60 spokojnie mozna przezyc. Przeciez w specyfikacji amd dopuszcza temp do 90 stopni!!! Czlowieku ta temp 90*c to ogolnie przyjeta krytyczna temp. przejscia procka do krainy wiecznych lowow..nie znam kogos kto by spokojnie pracowal na procu z temp. okolo 60 *C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 V7+ wcale nie jest glosny - wystarczy dac wiatrak na 40 % obrotow :) 2400 obrotow i zupelnie go nie slychac, a temperatura tez chyba nie jest za wysoka, bo w tej chwili to cale 31 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja mam też 48*C w trybie Low w stresie przy zamkniętej obudowie, podkręconym procku i jestem z tego faktu bardzo zadowolony :) :arrow: jestem uzytkownikiem V7+ i rowniez 'jestem z tego faktu bardzo zadowolony'. cooler chodzi na 4800 obr./min., mam dodatkowy wiatrak (80x80) z tylu obodowy i do tego na procku copper shim'a i temp. w granicach 45-48*C przy obciazeniu. zebyscie nie mysleli, ze glosno mi to chodzi to dodam, ze mam wysiszona obudowe korkiem i to naprawde pomaga.. :) P.S. ale i tak WC the best :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...