Skocz do zawartości
Uneek Eth

Tt Volcano 7+

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

mam tego coolera i jestem zadowolony z jego wydajnosci.

Temp. w windzie 42C, a po graniu max 51C i zalezy kiedy bo moj komp obok kaloryfera stoi i jak w domu grzeja to w windzie mam 46, a po gierce jakies z 55 C.

wiatrak ustawiony na LOW czyli jakies 3600 obrotow, ale i tak jest za glosny chyba zmienie na WC z www.cpc.pl

Temperatura przy tym co tam daja bedzie taka sama, po zmianie pojemnika na wode na jakies akwarium napewno spadnie, a ta cisza......

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pieprze, jestescie nienormalni, macie 48 stopni i mowicie ze to duzo. Jakbyscie mieli 80 to bylby sajgon, a tak do 60 spokojnie mozna przezyc. Przeciez w specyfikacji amd dopuszcza temp do 90 stopni!!!

Czlowieku ta temp 90*c to ogolnie przyjeta krytyczna temp. przejscia procka do krainy wiecznych lowow..nie znam kogos kto by spokojnie pracowal na procu z temp. okolo 60 *C :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam też 48*C w trybie Low w stresie przy zamkniętej obudowie, podkręconym procku i jestem z tego faktu bardzo zadowolony  :)

:arrow: jestem uzytkownikiem V7+ i rowniez 'jestem z tego faktu bardzo zadowolony'. cooler chodzi na 4800 obr./min., mam dodatkowy wiatrak (80x80) z tylu obodowy i do tego na procku copper shim'a i temp. w granicach 45-48*C przy obciazeniu. zebyscie nie mysleli, ze glosno mi to chodzi to dodam, ze mam wysiszona obudowe korkiem i to naprawde pomaga.. :)

P.S. ale i tak WC the best :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...