sorbo Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Przy wyjsciu z jakiejkolwiek gry pojawiaja mi sie paski na monitorze myslalem ze to karta (Radeon 9500) wyslalem ja do serwisu i dostalem nowa i dalej to samo. Dodam ze obie karty bardzo sie grzeja wczesniej tego nie bylo . Wszystko zaczelo sie jak zainstalowalem nowy dysk sata na NF-7s V2 (zasilacz Chieftec 360W HPC-360-202DF) zastanawiam sie czy to przypadkiem nie wina AGP lub plyta daje za niskie napiecie. Proszę o pomoc. PS. Dodam ze znacznie zaczyna wzrastac w czasie gry temperatura karty , płyty i procesora do tego stopnia ze nastepuje restart kompa Edytowane 11 Lutego 2005 przez sorbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Zakup jakieś wentle do kompa bo w końcu padnie reset robi się gdy proc zaczyna popełniac błędy logiczne (dlateg oże za bardzo mu ciepło!!) temperaturka jest za wysoka brak cyrkulacji pewnie i masz to co masz. jak niemasz za głośno to miej otwarta bude i będzie oki choć to nie jest rozwiązanie! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorbo Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 To nie jest wina chlodzenia tym bardziej ze mam teraz otwarta obudowe . W czasie gdy karta byla w serwisie mialem zwykla Rive TNT 2 i nie bylo problemu temp procka 42C a plyty 25C na Radeonie bylo wczesniej tez ok poprostu pewnego dnia zaczelo sie i nie wiem co moze byc przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorbo Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Czy ktos mi pomoze bo nie wiem czy mam oddawac plyte czy zasilacz do serwisu a moze wszystko razem :) Edytowane 12 Lutego 2005 przez sorbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdajj Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mialem podobny problem jak zamontowalem 6600gt. Wszystko tak zwolnilo ze nie dalo sie korzystac z kompa, a o grach juz nie wspomne... do tego grafika tak sie grzala ze nie mozna bylo jej dotknac... pomogla zmiana zasilacza z 350w modecom na chiefteca 420w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...