Skocz do zawartości
sorbo

Paski Na Monitorze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wyjsciu z jakiejkolwiek gry pojawiaja mi sie paski na monitorze myslalem ze to karta (Radeon 9500) wyslalem ja do serwisu i dostalem nowa i dalej to samo. Dodam ze obie karty bardzo sie grzeja wczesniej tego nie bylo . Wszystko zaczelo sie jak zainstalowalem nowy dysk sata na NF-7s V2 (zasilacz Chieftec 360W HPC-360-202DF) zastanawiam sie czy to przypadkiem nie wina AGP lub plyta daje za niskie napiecie. Proszę o pomoc.

PS. Dodam ze znacznie zaczyna wzrastac w czasie gry temperatura karty , płyty i procesora do tego stopnia ze nastepuje restart kompa

Edytowane przez sorbo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup jakieś wentle do kompa bo w końcu padnie reset robi się gdy proc zaczyna popełniac błędy logiczne (dlateg oże za bardzo mu ciepło!!) temperaturka jest za wysoka brak cyrkulacji pewnie i masz to co masz. jak niemasz za głośno to miej otwarta bude i będzie oki choć to nie jest rozwiązanie! !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest wina chlodzenia tym bardziej ze mam teraz otwarta obudowe . W czasie gdy karta byla w serwisie mialem zwykla Rive TNT 2 i nie bylo problemu temp procka 42C a plyty 25C na Radeonie bylo wczesniej tez ok poprostu pewnego dnia zaczelo sie i nie wiem co moze byc przyczyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem podobny problem jak zamontowalem 6600gt. Wszystko tak zwolnilo ze nie dalo sie korzystac z kompa, a o grach juz nie wspomne... do tego grafika tak sie grzala ze nie mozna bylo jej dotknac...

pomogla zmiana zasilacza z 350w modecom na chiefteca 420w.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...