Kamilek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Pomóżcie !!!Podnosiłem fsb na 220 właczyłem na windzie sie zawiesiło, uruchomiłem od nowa kompa z fsb 200 i zniknął dysk sata !!Co sie stalo ?? Wgralem nowy bios i nic.Pomocy !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Zablokuj PCI na 33 ( fixed) Jesli nie to daj dzielnik 6/2/1 (CPU / AGP / PCI ) PS. dzielnik 6/2/1 przy Cpu FSB 200 PS.2 najlepiej jesli plyta ( bios ) oferuje blokade PCI AGP na stale czyli 33 i 66 ( to jest to Fixed) I wtedy bez dzielnika - jesli nie to niestety dzielnik innego wyjscia nie ma ( przynajmniej ja innego nie znam - poza zdolowaniem procka do noiminalu :D ) Milej zabawy :mur: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnn666 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Na ile wogole moga chodzic dyski SATA?? czy musi chodzic 33MHz, czy sterownik i tak dziala jakos inaczej i nie to znaczenia dla dysku, bo sie przymierzam do SATA i nie wiem czy nie zostac przy ATA, bo ta na jakies 37 jeszcze moze chodzic. Jak ktos ma jakies doswiadczenia to bede wdzieczny. Chodzi o to zeby nie zajezdzic dysku w kilka miesiecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...