TheOne Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Witam, Wiem, że standardowo Microsoft dostarcza narzędzia do serwera DHCP tylko dla swoich sieciowych systemów operacyjnych takich jak NT, 2000... Internetowe Usługi Informacyjne pod win xp nie udostępniają tej możliwości. Jest jakieś inne narzędzie umożliwiające postawienie serwera pod windows xp? EDIT Już znalazłem, 2 godzinach szukania w sieci, jak się okazało, pochopnie umieściłem ten temat... Dla zainteresowanych: programik nazywa sie vdhcp (ma ok 230 KB) i działa w formie usługi, którą można konfigurować. POZDRAWIAM, Łukasz P. Edytowane 12 Lutego 2005 przez TheOne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam, Wiem, że standardowo Microsoft dostarcza narzędzia do serwera DHCP tylko dla swoich sieciowych systemów operacyjnych takich jak NT, 2000... Internetowe Usługi Informacyjne pod win xp nie udostępniają tej możliwości. Jest jakieś inne narzędzie umożliwiające postawienie serwera pod windows xp? EDIT Już znalazłem, 2 godzinach szukania w sieci, jak się okazało, pochopnie umieściłem ten temat... Dla zainteresowanych: programik nazywa sie vdhcp (ma ok 230 KB) i działa w formie usługi, którą można konfigurować. POZDRAWIAM, Łukasz P. 1271896[/snapback] WinGate, WinRute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...