moosix Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam Posiadam myszkę tak jak w temacie (modelu nie pamiętam) ale jest na usb,kupiona 2m-ce temu i od razu "świrowała" tzn. kursor nagle znajduje się w innym miejscu itp. Był ten temat opisywany kilka razy ale nic z postów mi nie pasuje. Na stronie producenta nie ma takiego modelu i żadnych sterów, Podobno słyszałem (2 opinie): 1-może to być kwestia podkładki (kolega kupił mysz optyczną i dostał specjalną podkładkę ???????) 2-że obecność np.tel.komórkowego może w jakiś sposób wpływać na myche ???? troche głupawe ale to jedyne co do mnie dotarło Ps.wcześniej miałem mysz pod ps/2 i coś takiego zdarzało się b.rzadko a teraz to się dzieje kilka razy na dzień lub więcej :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No dla mnie to wyglada na to, ze jezdzisz mycha po jakiejs powierzchni odbijajacej swiatlo (szklo, lakierowane drewno etc.). Podloz sobie kartke papieru pod myche i zobacz czy nadal swiruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moosix Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No dla mnie to wyglada na to, ze jezdzisz mycha po jakiejs powierzchni odbijajacej swiatlo (szklo, lakierowane drewno etc.). Podloz sobie kartke papieru pod myche i zobacz czy nadal swiruje. 1272628[/snapback] ok dzięki, sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...