MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) otoz postawilem sobie u siebie w domu win2000 eng, poniewaz tylko takiego mialem :) i mam teraz spory problem. Po zamianie literek, znaków, ustawien, moge pisac ąęćźżó ;] itd. itp. jednakze w wielu programach np. gg opisy sa wyswietlane z "krzakami" zamiast polskich znakow. Czy jest jakis magiczny sposob, zeby wszystko dobrze funkcjonowalo? --- UP Edytowane 12 Lutego 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Oczywiście, że jest ;>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 nie no, gratuluje odpowiedzi. Jakbys jeszcze powiedzial jak to zrobic, to byloby super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 wywal wszytkie języki oprócz polski programisty i w ustawieniach regionalnych zmień wszystko z usa na poland B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 wywal wszytkie języki oprócz polski programisty i w ustawieniach regionalnych zmień wszystko z usa na poland B) 1273019[/snapback] niedobry kucyk mnie uprzedził :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dlaczego az tak balem sie tej odpowiedzi? lol oczywiscie, ze to juz zrobilem!! normalnie mogę używać polskich znaków, lecz w niektórych programach zostają krzaki tak jak na tym screenie z gg: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) kurde mehow, a przestawiłeś z ang na polski? i nie mówie tu o ustawieniu klawiatury!! ja też tak miałem w win64bit eng i jak zmieniłem kodowanie i inne opcje językowe z ang na polski to w gg czcionka zmieniła się na polski :mur: unicode i te sprawy w zaawansowanych ustawieniach regionalnych, wszystko na pl - qmasz baze? B) Edytowane 12 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 krzyczysz na mnie :P :P :P juz sie biore za zamiane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 musi działać, gwarancja od meFy, dożywotnia... póki meFa żyje, jest gwara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 niestety moj futrzasty przyjacielu... pomimo, ze wszystko jeszcze raz pozmienialem mam do czynienia w dalszym ciagu z ta sytuacja: moje ustawienia wygladaja tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 coś kręcisz, gdzieś jeszcze masz ang <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 no niestety rzecz w tym, ze juz nigdzie nie mam ang. W advanced wylaczylem wszystkie mozliwe kodowania, przy odpalaniu gg poprosil mnie o doinstalowanie jakiegos kodowania i dalej to samo :( potem wlaczylem wszystkie mozliwe kodowania i dodalem baltic (a noz to PL ;] ) i niestety dalej mam do czynienia z ta sama sytuacja. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 brak :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a widzisz? :> a odpowiedz byla banalnie prosta... wystarczylo nacisnac default i wybrac polish .... looooooooooooooooooooool ;] ;] ;] od kiedy to oplaca sie uzywac automatycznych ustawien windowsa? :> temat uwazam za zamkniety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) no widzisz, mówiłem, że coś zepsułeś :-P ale i tak uważam, że zamiast gg powinieneś zainstalować jakiś komunikator <_< Edytowane 12 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ale ja go lubie ;] ;] ;] akuku mi nie pasi ;] za mirande musze sie wziac, ale nie mam czasu, bo bawie sie starym 486 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...