Krzysiek17 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Jakie wedlug was sa najlepsze sterowniki dla tego radka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Wydaje mi sie ze omegi do radków sa najlepsze. Przynajmniej wiem to z wlasnego doswiadczenia. http://www.omegadrivers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 są teraz nowe catalysty i nie wiem czy instalowac je czy te omegi wlasnie. Mam teraz omegi ale maja mniej opcji. Te catalysty 5.2 nie wiem czy sa dobre bo czytalem gdzies za potrzebuja service packa 2. Co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 są teraz nowe catalysty i nie wiem czy instalowac je czy te omegi wlasnie. Mam teraz omegi ale maja mniej opcji. Te catalysty 5.2 nie wiem czy sa dobre bo czytalem gdzies za potrzebuja service packa 2. Co o tym myslicie ? 1272541[/snapback] poczytaj co tam zmienili w tych ostatnich sterach, nie ma nic na temat r9000, wiec zmiany na pewno nie beda znaczace poza tym nie potrzebuja SP2 tylko jest polecany :) ja uzywam catalystów DNA były dla mnie totalna porazka ale bardzo bardzo wiele osbo jest zadowolonych z omeg czyli jak zwykle - gdzie dwoch polakow ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...