JARBIO1 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Panowie szukam pomocy.Dostałem do naprawy od kumpla tą płyte i dysk barakuda (nowy) 200 GBSATA .Kumpel niema żadnej dokumentacji ani sterów do tej płyty a ja na intelu się nieznam (pogubiłem się w tych chipsetach).Problem jest taki że niewiem jaki tam jest kontroler SATA i niemogę znaleść sterowników żeby na dyskietke je zrzucić. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekoswiecim Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam! To jest płyta na i875P Canterwood i o ile dobrze pamiętam ma 2 porty SATA z mostka poludniowego ICH5R więc szukaj tu: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor..._GA-8IK1100.htm i zassaj RAID Driver i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 wielkie dzięki.!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...