flasht Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Moze podejscie od [gluteus maximus] strony, ale to jedyny monitor, ktorego nie widzialem jeszcze w akcji i niegdzie nie moge znalezc... Moglibyscie mnie przekonac, ze nie warto kupowac Sony HX73S ? A tak btw... nie ma jakis fajnych sklepow co to by jednak dawaly gwarancje na wlasna reke apropo tych wypalonych pixeli? Jestem w stanie nawet przeplacic te 200 PLN ... Edytowane 12 Lutego 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Nie ma sprawy moge cie przekonac ze nie warto kupowac Sony: -slabe parametry -cena (za ta cene mozesz miec duzo lepszy monitor nawet 19") -podobno monitorów lcd to sony nie robi najlepszych (to tylko plotka) A co do wypalonych pixeli to nie ma sie co o to martwic. LCDKI obiegła jakas taka glupia fama ze psuja sie pixele. To sa tylko marginalne przypadki. A najwiecej pixeli psuje sie podczas produkji matrycy transportu i w 1szych dniach uzytkowania. Potem szansa na to znacznie maleje. Znam duzo osob ktore maja u mnie lcd i jak do tej pory nikomu pixel sie nie wypalil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Nie ma sprawy moge cie przekonac ze nie warto kupowac Sony: -slabe parametry -cena (za ta cene mozesz miec duzo lepszy monitor nawet 19") -podobno monitorów lcd to sony nie robi najlepszych (to tylko plotka) -Co dokladnie ma slabego w parametrach? Jesli chodzi o 16ms to niech sie wypchaja z tymi 10 i 8... oba monitory maja wg. mnie STRASZNIE obcieta jakosc obrazu, zeby te czasy otrzymac... a przy 16ms podobno TEZ nic nie smuzy... -Wole wydac 2k PLN na dobry monitor niz na gowno. A z drugiej strony, to wszystkie sa gowniane, a ten przynajmniej ladnie wyglada :) (no i podobno jest najmniej gowniany z wiekszosci) -Niby recenzje ma dobre... nie wiem na ile recki FrazPC sa wiarygodne... Edytowane 12 Lutego 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Gosc chcial zebym mu podal powody dla ktorych nie warto kupowac tego monitora wiec to zrobilem. A ty robisz dokladnie na odwrot:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Gosc chcial zebym mu podal powody dla ktorych nie warto kupowac tego monitora wiec to zrobilem. A ty robisz dokladnie na odwrot:D 1273678[/snapback] :blink: Lol ;-) Ale to ja jestem ten gosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Hehe ostatnio to normalnie same gafy strzelam. Za malo sypiam :) A tak a propo podalem to co chciales:D Monitorek jest jak najbardziej OK ale dla mnie cena Soniaczy jest troszke za wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Nie ma sprawy moge cie przekonac ze nie warto kupowac Sony: -slabe parametry -cena (za ta cene mozesz miec duzo lepszy monitor nawet 19") -podobno monitorów lcd to sony nie robi najlepszych (to tylko plotka) (...) 1272287[/snapback] Bullshit :P Mam Soniacza i jest super - idealnie ostry i wyrażny obraz, zero smużenia w garch (HL2, NFS:U2) i filmach, ładne kolory. Jednym słowem nie żałuję zakupu i tobie flasht polecam Sony bo warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 soniak mi sie strasznie podoba zewnetrze ale cena juz miej ... wolabym jednak 19" za ta sama cene np ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14080 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 soniak mi sie strasznie podoba zewnetrze ale cena juz miej ... wolabym jednak 19" za ta sama cene np ta 1274704[/snapback] Bardzo fajny monitorek. I gdyby nie smuzenie na maxa (25ms) to bym wzial wlasnie ten model! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...