Spawacz Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) No to jak w temacie. Potrzebna mi jest do ciekłego azotu, najlepiej jakby była bardzo cienka. Gdzie można coś takiego dostać. Może też być to jakaś blacha cienkiej miedzi, z której mógłbym zorbić rurę :/. PS. W Warszawie. Edytowane 12 Lutego 2005 przez Spawacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No to jak w temacie. Potrzebna mi jest do ciekłego azotu, najlepiej jakby była bardzo cienka. Gdzie można coś takiego dostać. Może też być to jakaś blacha cienkiej miedzi, z której mógłbym zorbić rurę :/. PS. W Warszawie. 1272215[/snapback] W sklepie z artykulami budowlanymi To nie reklama - Obi , Praktiker IZD ) w dziale hydraulicznym dobierzesz odpowiednia srednice oraz gubosc. Ps. blache miedziana trz powinienes tam dostac. Adresu nie podam - ale przypuszczam ze masz tam pelno takich sklepow w okolicy PS. dogadaj sie z jakims sprzedawca nich Ci da obrzynka jakiegos - bo za 5 metrow zaplacisz za duzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No to fakt temat extreme :D Ja rozumie, że do extreme celów... ale bez przesady... oczywiście prawie kazdy hipermarket budowlany... zależy też jaka średnica rury... bo normalnie to tak po 2-3mb sprzedają... Ja bym jednak poszukał w mieście jakieś hurtowni/dystrybutora metali kolorowych... ;) Tam jest prawie wszystko i jeszcze tną ile chcesz... zależy jaki sklep znajdziesz... a Wawa to "potężne" miasto... więc coś napewno będzie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...