L€€_$HY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wczoraj umylem swojego procka, bo juz sie troche upackal srebrna pasta. Umylem go pod kranem prz pomocy plynu i nowej gabki do mycia naczyn. Kiedy zlazla ta tlusta pasta, okazalo sie, ze brzezek rdzenia jest ukruszony - niemal niewidocznie, a jednak. Pewnikiem zdarzylo sie to przy zakladaniu Titanka :oops: Mimo to procek chodzi jak chodzil, a nawet mimo ukruszenia mycie woda z plynem mu nie zaszkodzilo. Biega sobie na 9 x 112 i ma sie dobrze. I teraz pytanie - czy to uszkodzenie moze miec wplyw na jego prace lub cos w tym rodzaju w przyszlosci? Czy tez zupelnie nie i nie ma sie czym przejmowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moze zaczac sie wieszac i moga byc problemy z podkrecanem ...Ale to nie jest regula ...Wszystko zalezy od tego czy masz farta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 A wogole: wciaz nie moge sie nadziwic Waszym mitycznym "problemom". Co innego serwis, sklepy. Tu moze sie ukruszenie zdarzyc.. Ale po co w domu sciagac wciaz radiator? Przeciez pasta nie wysycha (jest na wieki wiekow), a kurz usunac mozna banalnie prosto.. odkrecajac wentylator od zeber, bez ich zdejmowania. Zero ryzyka. . Po co wiec wciaz nowi "eksperymentatorzy" ryzykuja utrate swoich pieniedzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 A wogole: wciaz nie moge sie nadziwic Waszym mitycznym "problemom". Co innego serwis, sklepy. Tu moze sie ukruszenie zdarzyc.. Ale po co w domu sciagac wciaz radiator? Przeciez pasta nie wysycha (jest na wieki wiekow), a kurz usunac mozna banalnie prosto.. odkrecajac wentylator od zeber, bez ich zdejmowania. Zero ryzyka. . Po co wiec wciaz nowi "eksperymentatorzy" ryzykuja utrate swoich pieniedzy? Ja przekladalem bebechy z jednej obudowy do drugiej i musialem zdjac wentyla. Proste? A odkrecenie wentyla od zeber skonczyloby sie u mnie pewnie zerwaniem socketa z plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wczoraj umylem swojego procka, bo juz sie troche upackal srebrna pasta. Umylem go pod kranem prz pomocy plynu i nowej gabki do mycia naczyn. Kiedy zlazla ta tlusta pasta, okazalo sie, ze brzezek rdzenia jest ukruszony - niemal niewidocznie, a jednak. Pewnikiem zdarzylo sie to przy zakladaniu Titanka :oops: Mimo to procek chodzi jak chodzil, a nawet mimo ukruszenia mycie woda z plynem mu nie zaszkodzilo. Biega sobie na 9 x 112 i ma sie dobrze. I teraz pytanie - czy to uszkodzenie moze miec wplyw na jego prace lub cos w tym rodzaju w przyszlosci? Czy tez zupelnie nie i nie ma sie czym przejmowac? ja mialem w sklepie na kompie athlona 1.4 z rdzeniem ukruszonym w 2 miejscach i powiem ci ze dzialal bez problemoof zero zwiech i ciagla praca praktycznie 24H. No ale jak bedzie dzialal to zalezy czy nie uszkodzil sie jakis tranzystor, jesli tak to moze sie teraz wieszac albo w ogule nie chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No to gratulacje. U mnie tez w moich 2 duronkach tylko troszeczkę odpadło po bokach. A teraz mam fajne breloczki do kluczy :) PS. Skruszyłem je bo za solidnie zrobilem zapinke do bloku :). Jak dociągnolem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ehh moj TB stracil z 10% powierzchni z powodu ukruszenia i dziala tak samo jak na poczatku. Nie przejmuj sie wogole tym ukruszeniem ktore ledwo widac. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ehh moj TB stracil z 10% powierzchni z powodu ukruszenia i dziala tak samo jak na poczatku. Nie przejmuj sie wogole tym ukruszeniem ktore ledwo widac. Pozdro Dexter No to sie nie bede przejmowal :lol: Ulzylo mi 8) Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moj D650 po powrocie od groobego zaliczyl kolejny 'zgszyt' jak manipulowalem przy coolese :/ , teraz mam i ja 10% ubytku a proc nadal sie kreci jak krecil :D w procu jest sliczna wyrwa w ksztalcie troojkata na glebokosc 1.5mm :D i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Po co go męczyłeś :cry: Mało się wycierbiał w swoim życiu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja swego czasu moje D700 ukruszyłem nawet dosyć sporo.Nie chcieli go kupić ode mnie,ale dział luks,100% stabilność.W końcu go pchnęłem kolesiowi i jest zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...