Spawacz Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 W biosie od swojej starej karty znalazłem bajty odpowiedzialne za napięcie vcore, czy zmiana tej wartości da coś. Po co w takich kartach ludzie robią vmody, skoro można to samo osiągnąć zmieniając bios???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja bym chciał wieidzeć, jak można zmienić napięcie w moim GF2MX bo wyraźnie jest niedovoltowany. 220MHz na core on zimny. 1MHz więcej i juz sa artefakty. Byloby super gdyby sie dalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja bym chciał wieidzeć, jak można zmienić napięcie w moim GF2MX bo wyraźnie jest niedovoltowany. 220MHz na core on zimny. 1MHz więcej i juz sa artefakty. Byloby super gdyby sie dalo. 1274657[/snapback] http://www.madshrimps.be/gotofaqlink.php?linkid=2073 Może Ci pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...