klosik Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Witam! Jak w temacie mam problem z odblokowaniem mnożnika w antku 1900+. Mam wszystkie potrzebne rzeczy, ale po prostu mi nie wychodzi (mam dwie lewe ręce :( ). Dlatego mam prośbę - czy ktoś z użytkowników, którzy odblokowali swojego athlona mieszka może w gdzieś Trójmieście?? Jeśli tak to bardzo prosze o kontakt. Jak już napisalem mam wszystkie potrzebne materiały. Mój athlon jest z serii AGOIA. Mogę nawet zapłacić komuś za odblokowanie mego antka... I mam jeszcze 2 pytanie - jesli kupie athlona 1600+ to czy da się go zapuścić na magistrali 166 bez zmiany mnożnika na niższy? (10.5x166=1743). Mam Asusa a7v333, pamięci Samsung ddr333 i zalmana 6000cu. Pozdrawiam i prosze o pomoc na maila albo na forum! PLEASE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moj adres to: klosik@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 http://www.pl.tomshardware.com/howto/index.html tu maszdokładną instrukcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wiem jak to zrobić, ale ufo55, ale po prostu nie wychodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Na pytanie nr 2 mogę odpowiedzieć częściowo - u mnie axp1600+ chodził spokojnie na fsb 166 przy standartowym mnożniku - ale tylko po dosem - windows już nie startował - ale miałem tylko ramy 266 - i już widać nie mogły - dziś kupiłem 333 i zobaczymy - jutro pochwalę się wynikiem - jeśli coś osiągnę ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 LOBO zycze powodzenia. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...