zielony2 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam . (Sory za lamerskie pytanko) Jaka powinna byś kolejność instalacji oprogramowania po przeinstalowaniu systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Oprogramownia ??? Ja po sterach instaluje office, winamp, firefox oraz The Bat. Później co sobie przypominam na bierząco to instaluje, ogólnie brak jakiej kolwiek kolejności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ja tam zawsze zaczynam od sp1 potem dx9, sterowniki, poprawki do windy sciagam z winupdate a potem programy alfabetycznie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 U mnie idzie standard: windy + stery od płyty głównej i grafy + wszytskie poprawki ze strony MS office + wszytskie poprawki firefox + pluginy antyvir Acrobat reader coś do obrazków SubEditplayer +ffdshow - jak kto lubi co innego do ogladania filmow to co innego ;) reszta jak popadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...