Kwiecień Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja mam LG 16/48 i jestem Very Happy :lol: :lol: :lol: Wszystkie płytki czyta bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moje 8120B śmiga bez najmniejszych problemów koope czasu, głowy sobie nie dam odrąbać, ale pewnego czasu 8120B było jednym z lepszych defałde na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jaki nalot czlowieku..... U mnie na osiedlu ludzie maja cd LG i znajomi tez.... W sumie to bedzie 5 CD LG Z czego 1 dziala calkiem poprawnie, oczywiscie moj (po reanimacji) te napedy sa 48x lub 52x i pozostale 4 napedy po okolo 3 miesiacach od kupienia nadaja sie tylko do sluchania Audio ! :evil: :evil: A jeden kupel uzywa cdromkia Hitachi , juz 3 lata po 3 latach przeczyscil tylko laser, i dalej smiga...... CZŁOWIEKU! Czy odróżniasz CD od DVD? Chłopak sie pyta o DIVIDI, wiec nie pisz ze znajomi z osiedla maja cd, bo to nic nie wnosi. Wypowiadalem sie ogolnie o firmie a nie konkretnie . A ze oparlem sie na CD-romach , to jakos tak wyszlo. To tak jakbys powiedzial ze tylko konkretny model plyty glownej ECS-a jest do [gluteus maximus] a inne sa spox. A wiadomo ze tak nie jest " z malymi wyjatkami" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 He,he właśnie padł mi pioneer z podpisu ,zdążył porysować parę płyt (tak jakbyś cyrklem...) :evil: i jutro idę kupić dvd .... LG , a kasy więcej mam tylko że nagrywarę Lg mam od roku i rządzi podobnie jak monitorDla mnie zajebista firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...