BENITO Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Obawiam się, że właśnie dlatego chince takich nie robią. Bo nie spaełniały by norm emisji zakłóceń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Oj tak. To problem i to spory. Procesory nie przepadaja za takimi warunkami (silne pole elektormagentyczne o wysokiej czestotliwosci). Zobaczymy niedlugo... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Tak jak obiecywal kilkanascie dni temu ze mam pewien pomysl na zasilacz tak dzis pokazuje jego pierwsza fotke: http://members.lycos.co.uk/wawrzol/HPIM0797.JPG Jutro postaramy sie go dokonczyc i po wykonaniu pomiarow napiszemy jakie ma dokladne parametry. Teoretyczne rozwazania przyprawiaja mnie o rumience :wink: Edytowane 8 Marca 2005 przez WaWrzOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 O w morde, ale macie pomysly! 3mam kciuki zeby coz z tego bylo:) Fajnie by było złożyć sobie w domu zasilacz co ma 500W i sprawność 90%. Jeżeli chodzi o zakłócenia to żeczywiście może to być problem... do obejscia w peweni szczególnys sposób :wink: Podpinami nasze cudo do lini sąsiada, ew podłączamy do kabli zarzuconych na słup wysokiego napięcia i cieszymi sie z działąnia naszego zasilacza :D A to że ktoś ma zakłócenia... no cóż najwyżej cukru nam sąsiad nie pozyczy jak sie dowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...